görüntüleri , dansları , ve finalindeki muhteşemliği ve üstüne ı believe şarkısı müthiş olmuş çok hoşuma gitti. mutlaka izleyin. jessica albanın tek güzel filmi diyebilirim :)
fena bir film değildi.İzlenir ama klişe olmuş yani öyle ilginç bir film falan değildi.dansa müziğe ilgisi olanların hoşuna gidebilecek türde.özelliklede gençlerin hoşuna gidebilir.alba hoştu.6/10
film sadece danstan ibaret değil dans sevenler için de güzel bir film hip hop sevenlere hitap ediyor.filmin çok derin anlamları var.verilmek istenen mesajlar var.ayrıca jessica alba da rolünün hakkını vermiş :) tabi diğer oyuncular ve dans edenler de oldukça iyiydi izlemenizi tavsiye ederim.dans seven birisiyseni ve de dram seviyorsanız izlediğinize asla pişman olmazsınız 10 üzerinden 10 diyorum :)
Bence sıradan dans filmlerinden biri olmuş!!Sadece görsel olarak Jessica Alba çok güzel..Yan rollerde oynayan oyuncuların performanlarıda çok kötü..Daha kaliteli bir castla çok daha güzel bir film ortaya çıkabilirmiş diye düşünüyorum..Boş vaktiniz varsa biraz müzik dinlemek ve dans izlemek için seyredilebilir
Açıkçası ben hip hop müziği sewen bi insan diilim ama bu filmi çoooo...k beendim.Jessica Alba her yönüyle muhteşemdi.Hele ele alınan konu çok hoşuma gitti.Yardımseverliği ön plana çıkarmışlar we New York'u da iyi anlatmışlar.Herkesin izlemesini tavsiye ederim...=)
save the last dance ten sonra izlenebilecek eli yüzü düzgün güzel bir hip hop dans filmi honey.Keyifli dakikalar geçirtiyor ve jessica albasıyla kendini izlettiriyor.Hatta izlemekle kalmayıp arşive bile koymayı düşünebilirsiniz müzikler sizi yerinizde oturtmayacak türden finaldeki show gerçekten görülmeye değer.hala izlemedinizmi yoksa :)