genaozen
13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten Macera Aksiyon ne ararsan var bu filmde ve oyuncularda daha da müthiş yapıyor bu ortamı Harison Ford gerçekten iiyi bir oyuncu oynadıgı tüm filmlerindede iyi iş çikartıyor biraz yaşlandı ama yinede işini iyi yapıyor Tüm heycanımla bekliyorum bu filmi çok güzel olucagına inanıyorum :)
steven spıelberg ve harrıson fordun neler yapabildiğini daha önce gördük bu filmde daha önceki yapımları geçeceklerini düşünüyorum,bol aksiyon ve klasik indiana jones espirileriyle süslü keyifli bir film olcak bence.
çocukluğumun filmi...Spielberg+George Lucas zaten Nerdeyse hollywood denen 3 isimden 2 si..Bu filmin kötü olma gibi bir ihtimali yok.Bence Indiana'ya gidecek en iyi partner Catrine Zeta Jones.Heyecanla bekliorum
bence çok gereksiz bir filim efsaneyi yerinde bırakmalılardı ama ben filim çıktığında yinede meraktan gidicem umarım iyi bir şey çıkar en azından oyuncuyu değiştirmemişler
Filmin bilgisayarsız çekileceğini duymuştum bencede jones abimize bilgisayar yakışmaz diye düşünüyorum. En güzeli günümüzün imkanlarıyla tasarlanan eskiye dönük tekniklerle bu filmi çekmek ve yönetmene bakılırsa öylede olacak gibi.
bütün serisini izlemekle beraber hepsine hayran kaldığım indiano jones milenyum çağının getirdiği teknolojik yeniliklerle bakalım nasıl bir hal alacak umarım eski büyüsünü yitirmez
Gözlerim yaşardı bu haberi görünce ... ne günlerdi onlar bee . videyodan her gün izlerdim hergün dışarı çıktığımda define avına giderdim... ilk gün ilk bileti kesin alırım heralde ;P
Yaaaa bu film için neler yapmıştım hatırlıyorum da izlemek için... Kesinlikle arşivlerimin arasına girmiş ender film serisidir... Son derece eğlendirci olmakla beraber konuları bakımında da fantastik ögeleri güzel kullanan filmlerdi.. Şuna inanıyorum ki bu film ve serisi çoğu filme ilham kaynağı olmuştur... sadece tek takdir etmediğim nokta Last Crusade filminde Antakyanın yani Hatayın hala daha Fesli insanlarla dolu olarak gösterilmiş olması... Bence filmin eksi noktası buydu.. Yeni film görsel ögeler bakımından daha iyi olacak umarım... Ve tabii bence en önemli aktörlerden brisi Harrison Ford sanki ben onu hep Indy olarak hatırlarım... :)bekliyoruz.
kim nederse desin bu filmin serisi bence bir klasiktir ve gerçek sinema tutkunlarının arşivinde olması gereken bir film diye düşünüyorum. Bu yapımı sabırsızlıkla bekliyorum ve eminim muhteşem bir şölen bizi bekliyor.
BÖYLE BİR SERİ İÇİN ASLINDA SÖYLENEBİLECEK FAZLA BİR ŞEY DE YOK. AMA STEVEN SPİELBERG İLE LUCAS’IN FİLMİN DİJİTAL ÇEKİLİP ÇEKİLMEMESİ KONUSUNDA SPİELBERG HAKLI GİBİ GELİYOR BANA. SERİNİN DİÐER FİLMLERİNİ HATIRLAYIN VE SONRA GÜNÜMÜZDE ÇEKİLEN GÖRKEMLİ DİJİTAL SAHNELERLE ÇEKİLMİŞ FİLMLERE BAKIN. DİJİTAL ÇEKİM FİLMİN DOÐALLIÐINI BOZUYOR GİBİ GELİYOR BANA. BU ARADA FİLMDE HARRİSON FORD İLE SEAN CONNERY’NİN OYNAMASI ÇOK İYİ OLMUŞ. YİNE DE BU İSİMLERİN (ÖZELLİKLE CONNERY) ARTIK ÇOK YAŞLANMIŞ OLMALARI DÜŞÜNDÜRMÜYOR DA DEÐİL. TEHLİKELİ SAHNELERDE BÜYÜK İHTİMALE DUBLÖR KULANACAKLAR AMA BU DA FİLMİN DOÐALLIÐINI VE GERÇEKÇİLİÐİ BOZACAK. SPİELBERG’İN ELİNDEN KÖTÜ İŞ ÇIKMAZ HELE BİR DE ARKASINDA LUCAS GİBİ BİR ADAM VAR İSE BU İŞ OLUR GİBİ GELİYOR.
Bence babası olmamalıydı artık. O 3. filmde kalmalıydı. Diziye dönmüş olacak film. Ayrıca Indy tek başına ve yanında bir hatunla daha esrarengiz oluyor. Tam havasını veriyor. Adam şapkalı ve kamçılı gölge figürüyle filmin tam bir maskotu. Sean Connery'i çok severim ama bunun zaten onunla ilgisi yok. Filmin adı Indiana Jones! Birinci film ikinciyi getirecek kadar iyiydi. İkincisi hit oldu. Ama 3'te hayal kırıklığı (diğer ikisine göre.). 2. filmin heyecan dozunu daha fazla arttıramadı ve devamı gelmedi. Batman filmi de öyle. Tek başınayken esrarengizdi. Ne zaman yanına çömezleri topladı tüm esrarengizlik gitti. Ve şimdi Batman yeniden diye bir film yapıyorlar.
Indiana Jones yakın zamanda Tvde çıkınca 3ünüde tekrar izledim gerçekten süper filmler özellikle 2.si. Ama Steven Spielberg güzel birşeyi tadında bırakmayı bilsin. Jurassic Parkıda gereksiz yere uzattı bu.