Ben beğendim şahsen. Bu yaşta bu performans. Tamam zor roller değil çoğu da dublörlük Ama Ford -kamçılı adam bu seriyle bütünleşmiş. Haa şunu diyeyim ve her zaman derim şu 3-4 puan veren arkadaşlar demek ki bu tarz yüzlerce film izliyorlar ki düşük puan veriyor. Bu sene bu tarzda kaç film izleme şansımız oldu. Ve izlediklerimiz içinde en iyisi Indıana jones değil miydi? Sadece kurgu kısmı zayıf geldi. Konusu başka ne olabilirdi düşünmek lazım. Yani serinin 4. filmi ve zaten güzel konulara değinilmişti. Fordun oğlu filme ayrı bi güzellik vermiş...10/8
Yinede güzel bir yapımdı. Senaryo yetersiz olabilir doğrudur önceki ilk üç yapım tabiki en iyileriydi. Spielberg & Lucas amcalardan bu kadar sene sonra daha iyisini beklerdim doğrusu (Indiana Jones IV duyrulduğundan beri kaç senelerimiz geçti yahu).. Eh işte diyelim bu son filmde seriye biraz olsun yakışmış (tam olmuş diyemeyiz tabiki) efektler, aksiyon yerinde kullanılmış sıkılmadan izlersiniz...
Filim ilk serilere oranla gerek çekim ve efektler açısından gerekse aksiyon dozajı artarak sunulmasına karşın ,bence ilk serileri daha güzeldi.Tabi efektlerin artırılmasındaki sebep ünlü aktörün yaşından dolayı olabilir.İyi seyirler.
Yapmayin arkadaslar eskileri 1 kere daha izleyin oyle elestirin bence yine iyi olmus 65 yasindaki bir adama gore cok iyi bir performans bence 10/9 u hakediyor bu film
bence cok kötü bir film olmus beklentilerimin cok altındaydı ılk defa bu kdar kıötü bir jons filmi izledim kimseye tavsiye etmem zaman kaybı sonunu bekleyemedım bıraktım izlemeyi10/3
tek kelimeyle rezalet o eski jones filmlerine hakaret gibi bi film çekmişler böle bi filme uzaylı sokmak kimin aklına gelmişse tebrikler çekilmese daha iyiydi denilcek cinsten izlemeyin indiana jones serisi kafanızda süper olarak kalsın
şahsen pek beğenmedimm.zamanınız fazlaysa ve yapacak bişeyiniz yoks gidebilinir bir film. inkalardan girip uzaylılarla kapanış yapan bir filmdi. ii seyirler.
Beklentilerimin altındaydı .. sıkıldığım yerler bile oldu , bahsedildiği gibi dört dörtlük bir film değil arkadaşlar fazla birşey beklemeyin bence .. 10/7
Hayatında ilk defa gördüğü korkunç bir yaratık karşısında espri yapan aptal bir korku filmi kahramanı bana hep itici gelmiştir; ama Indiana Jonesa çok yakıştırdım nedense...