Kung Fu Panda
4,3
Kung Fu Panda hakkında görüşlerin ?

hasbaskay
hasbaskay

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence verilen puan çok az. Film çok eğlenceli izlemenizi tavsiye ederim.
benerci25
benerci25

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Panda süperdi, şifu (nasıl bi hayvan anlamadım), kaplumba usta ve panda beni çok güldürdü. Diğer karakterlerle fazla uğraşılmamışi gibi ama ne olursa olsun çok güldüren bir animasyon omuş. Seyredin bu animasyonu.
yagmur-gunes98
yagmur-gunes98

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Müthiş bir animasyon filmi hatta izledim bile.Hala etkisinde kaldım.Hayyaaaaaaa! :)
yavuzkasimay
yavuzkasimay

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ortalama bir animasyon. genel olarak animasyon filmlere beğenim fazla değil zaten ama bu filmde de pek birşey yok açıkçası. beklentiler yüksek tutulursa hayal kırıklığına neden olabilir. animasyon filmlerinin çok fazla beğenilmeme eğilimi gösterdiğini hesaba katarsak kötü bile denilebilir.
elifozcan93
elifozcan93

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle süper ötesi bi animasyondu..ve mükemmel bi seslendirme kadrosu var..büyük küçügün herkesin izleyebilecegi bi film....herkese tavsiye
Seyyah
Seyyah

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gidilir ama çok süper bi film beklemeyin
check21
check21

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten anlayamıyorum. 6.9 puan mı? Bir tek kötü yorum bile yok ama puan neden düşük? Bence iyi bir animasyondu. 10/10
xcaxks
xcaxks

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok iyi bir animasyon
tornadoo87
tornadoo87

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
artık biraz sıkıcı olmaya başlamadı mı?evet film güzeldi yine,yine değişik ve hayvanlar dünyasında unutulmuş hayvanlar karakterize edilmiş,konu yine bol ve anlaşılır mesajlı,grafikler yine çok iyi,espriler yine kaliteli vs vs...ama artık tıkanmaya başlıyor,hep tekrar eden romantik komedilere dönmeye başlayacak gibi gözüküyor bu yolun sonu,umarım öyle olmaz.umuyorum ki böyle yapımların arasında buz devri,ratatuy gibi şaheserler de sıklıkla gelir ve çıtayı yükseltirler.bu arada türkçe seslendirme gerçekten çok iyi,kim ne derse desin,türkiye dublaj konusunda dünyada gerçekten 1 numara,bizde olduğu kadar ağız ve konuşma senkronunun mükemmmele yakın tuttuğu ve seslendirenlerin genellikle o role ve karaktere çok iyi oturduğu bi ülke yok gibi nerdeyse,bununla gurur duymalıyız.
wherearethevelvets
wherearethevelvets

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hızlı ilerleyen ve zevkle izlenen bir komedi. Jack Black rol için biçilmiş kaftan. Ama film bir başyapıt değil. Belki de bu beklenmemeli. Fakat Amerika kaynaklı tüm çizgi filmlerde verilmeye çalışılan 'kendine güvenirsen herşeyi başarabilirsin' öğretisi sanki fazla gözümüze sokuluyor. Bilirsiniz, bu tür filmlerin kızlar için olan versiyonunda Abbadan 'Dancing Queen' çalar. Mimikler çok komik ve film sadece bu yüzden bile izlenebilir. Gerisi zaten bildik, imkansızın başarılması konusu...
pelin-sahbaz
pelin-sahbaz

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bugüne kadar seyrettiğim her animasyondan çok zevk aldım ve bu da onlardan biriydii,küçük kardeşimle gittim aslında o olmasaydı kesin başka filme giderdim:)onun sayesinde animasyonları sinemada izleme keyfine varıyorumm
bsn02
bsn02

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
6 yaşında oğlumla beraber gittik.çok güzel bir animasyondu.çocuklarını götürmek isteyenler ,hiç düşünmeden götürsünler bence.
basakbilgi
basakbilgi

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Genelde 3-D animasyondan keyif almanın tek yolu var sahnenin genelini çözmeye çalışmak yerine karakterlerin mimik ve haraketlerine odaklanmaktır. Kung Fu Panda bu tarz bir animasyon. İlk 10 dakika durgun, sonrasında gayet keyifliydi. Duyduğuna değil de daha çok gördüğüne gülmek isteyenler için ;)
sevimli-girl
sevimli-girl

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
benim çok beğendim bir filmdi. hem akıcı hem komik hem de güzel kurgulanmış bir film. ben türkçe dublajla seyrettim ve seslendirmeyide çok beğendim. herkese tavsiye ederim.
sibsar
sibsar

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
3 yaşındaki kızımla seyrettik Kung Fu Pandayı.senaryosu,tekniği,karakterlerinin sevimliliği bu animasyonun seyredilebilirliğini kolaylaştırıyor.Tavsiye ederim.Özellikle de miniklere:)