Kung Fu Panda
4,3
Kung Fu Panda hakkında görüşlerin ?

vva1
vva1

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok hoş ya bayıldım şahsen. Puanına bakıp aldanmayın izleyin.
tughantonguc
tughantonguc

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hosca vakit gecirebileceginiz eglencelik bir film 6.5/10
faskerhat
faskerhat

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel animasyon filmi. Eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkes izlemeli. Animasyonlar süper, hikaye etkileyici.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
şu filmin puanını 9dan veya hadi 8.5tan az gördüm ya,bir kez daha başkalarının fikirlerine göre hareket etmemek gerektiğini anlamış oldum.söylenecek pek birşey yok,sinema sanatının tüm olumlu özelliklerini toplayın,işte size kung fu panda.harika bir film,bitmesin istedim resmen,mükemmel.kesinlikle izlenmesi gerekir,sakın puanına muanına bakmayın,beğenmezseniz gelin beni bulun:)seslendirme kadrosu da ayrı bir harika,mutlaka izlenmeli.bence wall-e den hiç aşağı kalır bir yanı yok.ve taihteki diğer tüm animasyonlardan.
koktenersen
koktenersen

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İnanılmaz aileden sonra izlediğim en iyi animasyonlardan biriydi film. İzlemenizi tavsiye ederim. (9/10)
patron-US-
patron-US-

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bence harikaydı. Wall-e ve Kung fu pandayı arka arkaya izlediğimden, en azından kendi fikrime göre; ikiside kıyaslanamaz! :D Bir kere kung fu panda da seslendirme harikaydı. Sunduğu atmosfer çok daha çeşitliydi ve bir kahramanlık öyküsüydü! İzlerken çok zevk aldım. Sadece işin gelişme kısmı biraz yavan tutulmuş. Wall.e ise çok daha içe oturan, 'ah ah, ne olacak bu robotun' hali detirden bir filimden; karakter sahibi insanımsı bir aşk hikayesine giden, son pixar harikasıydı. Ben 10/8 verdim her ikisinede! Güzeldi!
sevketkop
sevketkop

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Süper
techtonic-329
techtonic-329

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir animasyon sever olarak çok beğendim çok komik bir film altın kürede vol-i ile çekişebilecek kadar iddaalı bir film olarak görüyorum..
cemileikizler
cemileikizler

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
DÖRT.DÖRTLÜK
xezaludelal
xezaludelal

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
wall-e den kesinlikle iyi olmayan ...

ama 8 in altinda puanida kesinlikle haketmeyen ....

izlenmesi gereken cok hos bir animasyon ....
hcicek74
hcicek74

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Uyduruk filmlerin puanlari 8-9 larda dolaşırken böyle eglenceli bir filmin puanının 6,9 da kalması oldukça ironik bir durum. DVDsini aldım alalı, oğlum nedeniyle günde iki öğün Kung fu Panda izlemekten midem bulandı demem gerekirdi ama, izliyorum izliyorum ve bir daha izliyorum, bir şey yok. Herkese tavsiye ederim. Güzel bir film.
lentulo86
lentulo86

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika değil ama ii vakit geç.rmeyi sağlayabilir.
bu arada wall e nin karşısında ödül şansı olacağını da sanmıyorum.
elezer
elezer

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Böyle muhteşem bir şaheserin bu puanı aldığına inanamıyorum. İnsanlar ya fimleri izlemeden puanlandırma yapıyorlar ya da animasyon sevgisi gelişmemiş. 10/10
ozghan57
ozghan57

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi orijinal dilinde de yeni seyrettim. Kesinlikle Türkçe dublajı daha iyi. Bir defa pandaya çok sevimli bir ses gerekti. Okan Yalabıkın sesi gerçekten çok iyi uymuş. Ama Jack Blackın seslendirmesi sıradan, tahmin ettiğim gibi bir seslendirme olmuş. Ayrıca Dustin Hoffmanın sesi Shifu karakterine göre çok kalın olmuş. Tamam, çelimsiz görünen Sihuyu sesiyle büyük göstermek istemişler ama o kadar kalın bir sesi duyunca "yok canım ses bundan çıkmıyor:)" diyorum.
El-Cid
El-Cid

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Benim gibi zor güleni bile güldürdü.