Neden bilmiyorum ama animasyon filmlerini gerçekten izleyemiyorum.Ne kadar iyi bir film olursa olsun inanılmaz derecede sıkılıp,bir an önce bitmesini bekliyorum.Bunun çocukluğumu geride bırakmış olmamla da ilgisi olmaması lazım çünkü en son izlediğim animasyon altı sene önce ''Ice Age'' idi ve türün en beğenilen örneklerindendir,ancak onu da aynı halet-i ruhiye içinde zar zor bitirmiştim.Neyse bir şekilde izledim ''Kung Fu Panda'yı,altı yıl içinde bende değişen bir şey olmadığını da görerek.Bu yüzden çok fazla eleştiremem filmi,ancak zamanında çok beğenilmiş,büyük bir gişe başarısı kazanmış ve Oscar adayı olmuştu.Bu da animasyon türünün en başarılılarından biri olduğunu gösteriyor olsa gerek.
Eğlenceli bir animasyon filminden öteye gidemiyor film . Panda karakteri inanılmaz boş ve saçma hareketler yapan bir karakter olarak resmedilmiş . Yan karakterlerin başarısı filmi ayakta tutuyor bana kalırsa ... Ortalama bir animasyon filmi . Ne çok iyi ne çok kötü ... 5/2 ...
Oldukça güzel bir çalışma.. Eğlendirici ve komik..Başından sonuna nasıl geldiğini anlamıyoruz bile.. KungFu filmlerini animasyona çok güzel yansıtmışlar..Tek eksik müzikler gibi geldi bana..10/9..
Bence hakkı 10/8,5 bir animasyonsever olarak şunu söylemek istiyorum çocuk işi deyip geçiştirmek bence anlamsız ben 24 yaşındayım çocuk olmadığıma ve bu filmden oldukça keyif aldığıma göre sadece çocuklara hitab etmiyor sırf ortalaması yükselsin diye 10/10 verdim saygılar.