Iberia
    Iberia hakkında görüşlerin ?

sheeter
    sheeter

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Filme gitmeden önce ne tarz bir film olduğunu öğrenip ondan sonra gidin mutlaka. Çünkü sıkılıp, beğenmeyip, çıkıp sonra insanlara çok kötü diye anlatıp, filmi ziyan etmeyin. Dans ve ispanyol müzikleri seven herkesin gitmesi gereken bir film. Müzikler şahane, danslar da bi o kadar iyi. Bazı sahnelerinde gözlerimi kapatıp sadece müzikleri dinledim, bazı sahnelerinde dansları gözlerimi sonuna kadar açıp izledim
    erhangeldec
    erhangeldec

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    filmi ispanyolca izledim mükemmeldi ingilizcesi çıkınca bu filmin ilgi odağı olacağını düşünüyorum son zamanlarda dans fikrinin başarılı çalışmalarda işlenmesi harika step up ve iberia görsel sanatın başarılı yapımlarıdır.tebrikler
    miai
    miai

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
    "Her" karesini masaüstü resmi yapmayı düşüneceksiniz. şahane sahnelerle dolu bir müzikal. Her sahneden sonra ayağa kalkıp alkışlayası geliyor insanın. Müzikal sevmiyorsanız hiç izleyip de insanları yanlış yönlendirecek yorumlar yapmayın derim.
    Tam anlamıyla muhteşem!