gerçekten harika bir film bu zamana kadar izlemediğim için pişman oldum açıkcası dustin hoffman ın performansı süper tabi tom cruise u da unutmamak lazım tavsiye edrm eğer otistik olan bi insanla ilgilenmenin ne kadar zor olduğunu görmek istiyrsanız. Hakikaten çok ii bi film uzun olmasına karşın merakla izliyeceğiniz bir film tekrar tekrar tavsiye ederm.....
gerçek bir kişilikten esinlenilerek yapılan bu filmde hikaye kurgusu , oyuncu performasnları mükemmel. 'kimin karısı kim? bu repliği kim unutmuş? süper dimi bu filmi kaçırmayın.dustın hoffman genelde izlemezdim ama izlediğim filmleride en iyi performanslarına denk gelmem iyi oldu diğer iyi performanslarıkoku filmiydi
yere bir çizgi çekerek hiçbir zaman bu çizgiyi geçemeyeceksin oğlum dercesine dustin hoffmanın tom cruisea oyunculuk dersi verdiği film...sinema arihinde bu performansı geçen bir otistik karakter daha yok ama nedense hoffman sanırım hollywoodda birilerinin koltuğunu ürkütmüş olacak ki sonraki filmlerinde ona hakettiği roller verilmemiştir...
Bende yeni izleme olanağı buldum ve hayran kaldım filme.Özellikle dustin hoffman’ın oyunculuğu o kadar iyi ki bir ara kendi kendime bu adam otistik mi gerçekten diye düşündüm.Oskarı alması çok yerinde bir şey olmuş.Ayrıca arkadaşlar dustin hoffman’ın bu rol için 6 ay otistikleri inceleyerek onlarla kaldığını biliyormuydunuz'İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Dustin Hoffman'ın müthiş performansına hayran kalmamak elde değil. Yüksek performanslı bir otistiği canlandırmak iyi bir oyunculuk kadar sağlam bir gözlemcilik de gerektiriyor. Helal olsundur... Adama bir oscar vermekle haksızlık etmişler bence:)
iyi bir yapım ...özellikle her şey eski arabalar kıyafetler...ve sonunda verilen aile bağları mesajı gercekten iui düşünülmüş.tebrıklr ama keşke sonunda birlikte yaşayabılselerdi..
filme muhteşem demek sadece aptallık olurdu herhaldee.... dustın hofffman harika bir oyuncu olduğunu bu filmde zaten kanıtlamış... filmin en sevdiğim yeri.. '' raymond ben seni kullanıyor muyum'' '' ewet:D:D:D'' harikaydı .. birde türkçe düblaj harikaydı hatta bir yerde tom cruıse don dondur bee dedi
mükemmeliğin örneği bu film olsa gerek. her yönden harika bir film. fakat oyunculuk yönünden ayrı bir güzel.İnsanların, otistik kişilere karşı bir sempati duymasını sağladı bu film. birde şunu söylemek istiyorum Dustin Hoffman bu filmle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Oscar’da alnının akıyla aldı şüphesiz.