Tom Cruise seneler öncesinde şimdikinden bin kat daha iyi rol yapıyomış bunu bu filmle daha iyi anladım hatta Dustin Hoffmanın sayesindemidir nedir Tom Cruisen en iyi performans sergilediği filmdir bana göre.Dustin Hoffman ise muhteşem tek kelimeyle.Rain Man insanların hayatında mutlaka izlemeleri gereken bir filmdir.
çok güzel bi film hoffman'ı pek izlemem ama çok güzel rol yapmış.cruise'un oyunculuğu zaten tartışılmaz.film güzel ilerliyordu ama final biraz basit olmuş.boş vakit geçirmek için izlenebilir.10/7
Bu eser hakkında kötü bir yorumda bulunmak imkansız gibi geliyor bana.Çok iyi bir hikaye izlediğimi sizlere söyleyebilirim.Bence Dustin Hoffmanın canlandırdığı karakter türk halkımızın %80 hatta daha da ileri gidiyorum %90 ından daha zeki ve akıllı.Fakat o karakterde otizm hastası.Ben bu yapıta 10 üzerinden 9 veriyorum.
Tebessüm ettiren, diyalogları güzel olan ve iki zıt insanın arasında ki bağı çok güzel bir şekilde işleyen film olmuş. Senaryo olarak klişe buldum ama oyunculuklar çok iyi olduğu için bu eksiği kapatmış. Bu tür film sevmeyen biri olarak izlerken sıkıldığımı ama yine de mutlu ettiğini söylemek isterim.
Baştan sona alıp götüren bi film. Oyunculuklara hiç girmicem.Zaten Hoffman müthiş, Cruisede üstüne düşeni yapmış. Ben filmin kendisine hayran oldum açıkçası. Duygusuna ve anlatımına. Sinema oldukça konuşulacak bir film.
Bende yeni izleme olanağı buldum ve hayran kaldım filme.Özellikle dustin hoffman’ın oyunculuğu o kadar iyi ki bir ara kendi kendime bu adam otistik mi gerçekten diye düşündüm.Oskarı alması çok yerinde bir şey olmuş.Ayrıca arkadaşlar dustin hoffman’ın bu rol için 6 ay otistikleri inceleyerek onlarla kaldığını biliyormuydunuz'İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Daha çok müzikleri ile aklımda yer edinen, harika bir film..İzlerken bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim açıkcası ve bunu izlerken "öylesine" izleyecek kadar şuursuz zamanlarımda denk geldim.Kaç defa izledim bilmiyorum ama her seferinde Dustin Hoffmanın oyunculuğuna hayran kalmaya devam ediyorum..