kemerlee
12 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Daha filmin başında okyanusun baya derin bir yerinde vurgun yemeden basınçtan hiçbir şekilde etkilenmeden karşılaştığımız Lara kolunu keserek yanına bir köpek balığı çağırıyor ve ona attığı okkalı bir yumrukla kuyruğuna bir yunus gibi tutunup yüzeye çıkıyorki ben daha o sahnede dağıldım nasıl bir hastalıklı zeka böyle bir saçmalığı yazar ve nasıl bir yönetmen çeker, filmin Jolienin güzelliği dışında elle tutulacak hiçbir yanı yok.
Gerard Butler ın 'ısınma turları' atmaya başladığı dönemden, klas, bir oyun uyarlaması. Yönetmen zaten kendini seneler önce, 'Speed' ve 'Twister' ile isbat ettirmişti...
berbat bir film ilk film çok daha güzeldi.angelina ve gerard bile kurtaramadı filmi bence.aksiyon sahnelerinden hiç bir şey anlaşılmıyor görüntü kalitesi 0
Küçükken bilgisayar oyunun 1-2-3-4-5 hepsini baştan sona bitirdim. O kadar sürükleyici, ilerlemeli bir oyun ki filminden daha güzel bence. Şimdi tekrar oynamayı çok isterim. Ben size filmi değil, kesinlikle oyununu tavsiye ediyorum :)
iyiydi ama beklediğim gibide değildi açıkçası daha fazla uğraşılsaymış daha iyi bir film ortaya çıkabilirmiş yinede jolie hayranları bir göz atabilirler.7/10
ben büyük bi angelina jolie hayranıyım , ve bu serinin filmlerinide çok seviyorum . ve çok başarılı buluyorum. umarım daha pek çok aksiyon filminde onu izleyebilirz
Bence Lara yengenin görüntüsü iyi; gerisi hani bugün ne yapalım hah buldum hade kalkın bi film yapalım tarzında. Bizim zaten İndiana’mız var başka anaya gerek yok. Hem böle kadınların zorla erkekleştirildiği yapımlar baymaya başladı.
Jan De Bont’un yönetiminde dur durak bilmeyen bir tempo,dolu dolu aksiyon ama sonuç fiyasko.Bunun en büyük nedeni de diyalogların oldukça ağır olması.Filmin içine girmekte zorlanıyorsunuz.İkide sıfır yani.