Başından sonuna dökülen,zeka yoksunu,seksen beş dakikalık işkence.''Hızlı ve Öfkeli'' serisine özenip girişildiği çok açık ama izledikten sonra tamamen eğlence amaçlı çekilen filmler arasında bile işçilik iyi olmadığında nasıl bir uçurum olabileceğini,o filmleri de çekebilmenin yetenek gerektirdiğini anlıyorsunuz.Görüldüğü yerde kaçılmalı.
Oldukça abartılı ve zevksiz bir film.Klasik 'sıkı adam' muhabbetleri, dozu kaçmış aksiyon sahneleri vs...Hiç beğenmedim.Zaman kaybından başka birşey değil.Ancak bu türü sevenler de var tabi, ben sadece kendi, fikrimi söyledim :)))
Bu filmin en güzel yönü türkiyede sinemalarda gösterilmeyecek olması!Cd si elinize geçse bile F&F ile sakın ha karıştırmayın hatta oradan hemen uzaklaşın derim ben!
Hızlı ve Öfkeli 'nin motorlu şekli. Kaliteli bir film diyemem ama sürükleyici sahnelerde fena degil. Sadece güzel motorsikletler görmek istiyorsanız izleyin derim.
Motosikletlerden,Özellikle tarz olarak Racingi secen her arkadasin bulup izlemesi gereken bir film.Tamam bazi sahnelerde cosmuslar ama (Son kisimdan hic bahsetmiyorum!) artik son bir kac yildir izlediginiz hangi action/gerilim/korku/polisiye filmde COSMAMIS bir sahne görebildiniz ki?Son söz Motosiklete gönül vermis tutkuyla baglanmis kimsenin bu filmden bunalacagini,sIkIlacagini sanmiyorum!
GuardianAngel kardeşim senin ses teknisyenleri filan girmiş dediğin sahne cinayet ile alakalı habercilerin çekim yapmaya çalıştığı sahne, filmi çeken elemanlar değil onlar...