Çılgın Cuma
    4,2
    Çılgın Cuma hakkında görüşlerin ?

tuffy34
    tuffy34

11 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    Hayatinizdan 96dk calan bir sempatik bir hirsiz gibi.. mutlu da etmiyor pismanlik da vermiyor.. konserde soylenen sarkinin adi take me away.. christina vidal soyluyor.. sountrackinde citir arkadasimiz lindsay lohan'in da ultimate isimli fuzuli bir parcasi var.. filmde de bir yerde soyluyordu sanirim..
    f-corleone
    f-corleone

13 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    50first dates kadar güzel olmasa da eğlenceliydi.. hele filmin "so happy together" şarkısıyla başlaması, film için ok vermeme yetti:) o kadar da olumsuz düşünmeyin ya.. dram komediden ne bekliosunuz ki???
    hammerusta
    hammerusta

26 Mart 2004 tarihinde eklendi
    Film fena değildi...Filmdeki kız saçları toplu çok daha iyiydi...Klişeler olsa da gene de patlamış mısır arattıran tarzda bir film işte...
    engin0651
    engin0651

7 Şubat 2004 tarihinde eklendi
    Gerilim filmlerinin fazlaca gerdiği bi dönemde eğlenmek ,hoşça vakit geçirmek hatta biraz da coşmak için (Jamie Lee Curtis'in gitar çaldığı yerden bahsediyorum) harika bir film.Sinema gerçek bir eğlence mekanıysa bu film insanları fazlasıyla eğlendiriyor.Soundtrak'ini tamamen dinleyemedim ama onun da harika olduğu kanaatindeyim.Çok güzel seçimler yapılmış...Son söz:Jamie Lee Curtis 100 yaşına gelince de bu kadar güzel olabilecek mi acaba....
    dawson-creek7
    dawson-creek7

9 Ekim 2003 tarihinde eklendi
    ilginc olabilir ama bekleyip bi görmek lazım.nede olsa oyuncuları iyi.umarım egelenceli bi film olur.
    pliples
    pliples

9 Eylül 2003 tarihinde eklendi
    Yaw kardeşim Ne var bu CUMALARDA, Bizde Mübarek günü adamlar piçetti vallahi,
    duygubrethil
    duygubrethil

23 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    insanlar başkalarının bedenlerine girip çıkmakta ne buluyorlar anlayamıyorum... Hem hadi onlar buldu da bunu sinemaseverler için işkence malzemesi olarak kullanmak neden???