3,2
On Üç hakkında görüşlerin ?
7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film ancak sonu garip geldi orada yönetmen bize artık ne çıkarırsanız çıkarın diyo ama bence sonu daha anlamlı bitmeliydi....ama yine de mükemmel bir film.
5 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Ergenlik tehlikleli. Her ne kadar, 13 yaşı Türkiye için pek geçerli bir değişim yaşı olmasa da, 'ne gelirse kötü arkadaştan gelir' mesajıyla bir çok kişiyi etkisi altına alacağı kesin. Özellikle, ergenlik döneminin ruhsal çalkantılarına, popüler olmaya, iyi gözükmeye, anne-kız ilişkilerine, içki-uyuşturucu-sigara üçgenine ve ergenliğin diğer karanlık sırlarına bakış açısıyla, takdire değer bir iş çıkarıyor Catherine Hardwicke. Senaryo aşamasında, yanına Nikki Reed'i de alması, gerçeklik konusunda adımlarını daha sağlam atmasını sağlamış. Özellikle kullandığı omuz kamerası ile ortaya çıkan görsellik, ergenlik döneminin ruh haline tam oturuyor.

Holly Hunter ve Evan Rachel Wood'un performansları ise birinci sınıf, özellikle final sahneleri çok çok iyi. Her saniyesinde etkileyen, bazen fazla sertleşen, ama gerçekçi olmaktan milim sapmayan, Amerikan gençliği üzerine ağır eleştirileri olan, çarpıcı bir film Thirteen. 13 sayısının uğursuzluğunu da farklı bir açıdan onayladığı kesin.
4 Eylül 2004 tarihinde eklendi
amerikan aile yapısını başarılı bir biçimde anlatan ve izleyici kalbinden vuuran güzel bir film
6 Kasım 2004 tarihinde eklendi
amerikan gençliginin ne kadar rezil bi durumda oldugunu acıkca gosteren bi film.
genç kızlara seyretmelerini tavsiye etmiyorum.ders cıkaracakları yerde bu gibi davranışlara ozenti olabilirler.olurlar.
seyretmesi gerekenler anneler ve babalar.
6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
film kesinlikle çok başarılı.ayrıca filmin hedef kitlesi çocuklar değil tabi ki.performanslar çok başarılı.derin öğeler içeren bir film.ayrıca holly hunter'ı bu filmde görmek de şahane.iyi bir oyyuncu olduğunu unutur gibiydik.
18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
2003’te , tam 13 yaşındayken seyretmiştim . Uzun süre etkisinde kaldığımı hatırlıyorum .
23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
En sevdiğim yıllar olan 2000'lerin başında geçen, anlatmak istediği şeyi çok güzel anlatan ve vermek istediği mesajı çok güzel veren harika bir film. Amatör çekim gibi durması benim hoşuma giden detaylardan biriydi. Çekim tekniği sanki olayları ben yaşıyormuşum gibi beni heyecanlandırdı. Ayrıca filmdeki bazı ayrıntılar da ekstra hoşuma gitti. Mesela filmin başlarında "Gerçek olan Güzelliktir" yazan tabelalar filmin sonunda üzeri grafitiyle kaplı halde karşımıza çıkmaya başladı. O tabelalar bence başrol oyuncumuzu temsil ediyordu. Kendini toplumun dayattığı güzellik kalıplarına sığdırmaya çalıştıkça aslında gerçek güzelliğinden uzaklaşıyordu. Benim filmde en sevdiğim sahne ise sonundaki mutfak sahnesi oldu. O kadar çarpıcı oyunculuklar sergilenmiş ki bir anlığına film olduğunu unutup sanki gerçekten bir anne ve kızın acısına tanık oluyormuşum gibi hissettim.
8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi. Adı pek duyulmamış gençlik filmi diyebiliriz. Tek oturumda izledim ve iyi mesajlar aldım. Gençlerin kötülüğe sürüklenirken kendileri kadar anne babalarının çevresinin de suçu olduğunu anlatan biraz da erotizme kaçan bir filmdi. 10/9
15 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filmide aynı melissa p gibi bir kız çocuğu annesi olarak seyrettim.ve bu filmde çok büyük mesajlar vermiş.arkadaşlık aşk gençlik psikolojik ne varsa seyirciye iletmiş.bana bu filmde ebeveynliğimi sorgulattı yine...ibret alınması gereken bir film...gençler bence bu filmi seyretsin ve eminim hayata bakışı değişir...
16 Şubat 2004 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim.13 yaş;bence çok farklı insanlar için çok benzer şeyleri çağrıştırıyor.(Ntv'deki "içgüdü" belgeselinde; bunca adrenalinle ne yapsınlar;oturup hayatı analiz edemezler herhalde diyordu:)biraz abartılı ve finale çok kolay kayan bir filmdi ama "ebeveynler için gerilim filmi" tanımına kesinlikle uyuyor.ben beğendim;8 verdim.dilerim yönetmen bunun 25ini de çeker:)
selamlar
21 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmi başarılı buldum..parçalanmış hayatlar bu kadar iyi anlatılabilirdi..oyunculuklar da çok iyi...
20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence belli yaş grubundaki gençlerin izlemesi gereken bir film;çünkü filmde gerçekten önemli mesajlar veriliyor.