Tristan & Isolde
4,2

agresive-angel
agresive-angel

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel aşk ve savaş filmlerinden birtanesi daha. Tristan & Isolde , cesur yürekten sonra en beğendiğim aşk&savaş filmi.Aşkını paylaşmanın nasıl bir duygu olabileceğini derinden yaşatan müthiş bir yapım.. Sophia Myles mükemmel güzellikle, Isolde karakterine daha uygun bir isim daha bulunamazdı.

sumeyrabayramoglu87
sumeyrabayramoglu87

25 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Çok hoş ve etkileyici bir film ama başroldeki çocuktan çok en son zorro da izlediğimiz Rufus sewell gerçekten çok başarılı Richard gere'
in ilk şovalyesini beğendiyseniz bunu da seversiniz.
lilith-11
lilith-11

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi.. tarih filmi diye gittiğim, sonradan aşk filmine dönüşmesini de zevkle izlediğim harikulade bir filmdi...
koktenersen
koktenersen

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Aşk, savaş ve entrikanın bir arada anlatıldığı muhteşem bir film. Hikayeyi çok beğendim. Film gayet iyi çekilmiş. Bir arkadaş savaşalrda 15-20 kişi var, aile kavgasında bile 50-60 kişi olur demiş. Zannedersem o tarihte krallıkların ne kadar ufak olduğunun farkında değil. Sonuç itibariyle izlenmesi gerekilen güzel bir film. (9/10)
onur-dersim
onur-dersim

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu film gerçekten iyi bir yapım güzel anlar yasatacaktır size bence
mehmet-bjk
mehmet-bjk

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Etkileyici bir aşk macera dram filmi..sanırım bir destan. zevkle izleyebilirsiniz..
daybyday8181
daybyday8181

18 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi seyrederken akışına kapılıp gidiyorsunuz.. Süper bir macera ve aşk filmi. 2 kategoride işlendiği için seyrederken sıkılmanız imkansız :)
serhatdeli
serhatdeli

29 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
fena bir film değil. fakat insan filmde çok sinirleniyo.
tristan la isolde nin yaptığı terbiyesizlikleri o babacan lord ne güzel affediyo.
izlemeye değer bi film
alihsans
alihsans

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
GuardianAngel 'büyük dağları aşan bir aşk söz konusu değil' demişsin, sana hak veremeyeceğim çünkü bu iki insan birbirine aşık bile değil bence. Bu kadar yapay olamaz yani. Bence film çok başarısız. Filmin ortalarında Tristan, Isolde’a soğuk davranıyor, içinde ki kavgası, doğruları felan derken bu işin daha fazla yürümemesi gerektiğini söylüyor. Ama kısa süre sonra beraber oluyorlar ve Tristan artık gözleri parlayarak bakıyor Isolde, yani aşklarının devamı için sekse ihtiyacı varmış ikilinin. Böyle bir aşk yok yaa. Ayrıca savaşlarda orduları da en fazla 15 kişi oluşturuyor :). Yani bir aile kavgası bile olsa 50-60 kişi toplanır. Neyse benim için zaman kaybı olduğu kesin, ama her düşünceye saygı açısından beğenebilirsiniz de filmi. İsterseniz deneyin 5/10.
cybilla
cybilla

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Richard Gere ve Sean Connery'in oynadıgı İlk Şövalyeyi anımsattı bana...aynı tarz bir ask hikayesi .müzikler ve cekimler enfesti.ama klasiklesmiş bir konu.vaktiniz varsa seyredin.
serdar-vatandas
serdar-vatandas

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu film bolluğunda insanı sürükleyen ve bir sonraki sahnede ne olacağını merak ettiren bir film izlediğim için çok şanslıyım...Bence mükemmel kurgulanmış bir film...izlenmesi gereken süper bir film bence...10/10
enes-zeren
enes-zeren

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
izlediğim güzel filmlerden bi tanesi.izlerken gözlerim dolmadı değil.izlemeye değer;)
nicolas35izm
nicolas35izm

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
aşk ve savaş çok iyi birleştirilmiş.konusu dışardan bakınca tanıdık gelebilir ama öyle değil.eski savaş tarzı için şuan en iyi film..izleyin asla pişman olmucakssınız
sininenenkeli
sininenenkeli

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bence çok başarılı bir film olmuş.Ama filmdeki imkansız aşkı anlatmak için kelimeler yetmez.Çok etkileyiciydi.Filmin kendi tanıtımıyla bitireyim çünkü lafın hakkını vermişler
'Before Romeo & Juliet there was Tristan & Isolde'
cemyl-td21
cemyl-td21

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tüm aşıkların beğenerek izleyeceği bi film.Tristan'ın yerinde olmak isterdim :)