Tristan & Isolde
4,2

Meet-in
Meet-in

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bana sıradan ve basit geldi.Filmde çok eksik ayrıntılar vardı bunlar çok gözardı edilmiş ve özellikle filmde krulmaya çalışılan aşk havasını izleyiciye pek inandırıcı yansıtamamışlar.5/10
miroozkan87
miroozkan87

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bir kevin raynolds film ve wagner operası diyerek oturup izlediğim bir film ve genel itabiriyle film sonunda hoş duygular ile ayrıldım tam olarak tamamlayıcı bir film olmasada zamanınızı boşa harcadığınız filmlerden değil aham şaham bir yönetmen kabiliyeti de gerektirmeyen bir film olduğu için yönetmen eleştirisine girmeyeceğim.İzleyin en azından hoşnut olabileceğinizi düşünüorum (yalnız wagnerin tristan and isolde u ile yakından uzaktan alakası yok karakterler hariç)
cybilla
cybilla

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Richard Gere ve Sean Connery'in oynadıgı İlk Şövalyeyi anımsattı bana...aynı tarz bir ask hikayesi .müzikler ve cekimler enfesti.ama klasiklesmiş bir konu.vaktiniz varsa seyredin.
alihsans
alihsans

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
GuardianAngel 'büyük dağları aşan bir aşk söz konusu değil' demişsin, sana hak veremeyeceğim çünkü bu iki insan birbirine aşık bile değil bence. Bu kadar yapay olamaz yani. Bence film çok başarısız. Filmin ortalarında Tristan, Isolde’a soğuk davranıyor, içinde ki kavgası, doğruları felan derken bu işin daha fazla yürümemesi gerektiğini söylüyor. Ama kısa süre sonra beraber oluyorlar ve Tristan artık gözleri parlayarak bakıyor Isolde, yani aşklarının devamı için sekse ihtiyacı varmış ikilinin. Böyle bir aşk yok yaa. Ayrıca savaşlarda orduları da en fazla 15 kişi oluşturuyor :). Yani bir aile kavgası bile olsa 50-60 kişi toplanır. Neyse benim için zaman kaybı olduğu kesin, ama her düşünceye saygı açısından beğenebilirsiniz de filmi. İsterseniz deneyin 5/10.
tusunlai
tusunlai

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Beyeni göreceli bir şey ancak burdaki yorumlardan sonra hevesle izlemeye başladığım bu film beni hayal kırıklığına uğrattı.
Beyeni sınırı öyle çok üst olan bir insan değilim.Bir film tümüyle iyi olmasada bir oyunculuk performansı, senaryodaki bir özgünlük ya da sanatsal yapı bir filmi izlenebilir kılabilir.
Ancak bu filmde insanı etkileyen tek bir şey yok.
Herşeyi ile çok sıradan bir filmiçinde en ufak bir özel en ufak bir farklılık yok.Türünün kötülerinden.zaman kaybı dediğim filmlerden.
shrine-e
shrine-e

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel aşk filmi diyebilirim. Aşk, sadakat,fedakarlık çok yoğun bir şekilde filmde yer alıyor. Bi hafta içerisinde 3 kez izledim çok güzel kesinlikle. aşk filmi sevenlere tavsiye ederim.
radyum007
radyum007

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar beyler bayanlar benim bu fiilmi mutlaka bulmam lazım nolur cd nerden alırım nasıl bulurum nolur yardım edin özel mesaj faşlan atın işte ama çok acil lazım