izlerken kendinizi romantizm ve tutkunun içinde bulacağınız bir film.o dönemi düşününce krala karşı sadakati ve aşkı arasında kalıp,aşkının önüne geçemeyen,tutkulu bir aşk,son derece asil bir kral herşeye rağmen aşka saygı duyan krala karşı sadakatiyle cevap veren aşıkların içinde bulundukları savaş sahneleri..gidiş gelişler içinde çok akıcı güzel bir film olmuş..
Aşka bakış açımı değiştiren bir filmdi. Her insanın hayatını etkileyen bir film bir kitap bir olay bir şarkı vardır ya işte bu film de onlardan biriydi.İzleyin sevgilinizle aşkınız güçlenecektir.
Bende bu filmi izleyeli uzun zaman oldu ilk izlediğim günü hatta filmin bittiği anı hatırlıyorumda çok etkilenmiştim ben zaten bir james franco hayranıyım filmi izlememe neden olan oyuncular arasında onun adını görmüş olmamdı beni utandırmadı.bence aşk böyle anlatılmalı acısıyla,fedakarlıklarıyla,ve onun için ne yapabilirsiniyle ben begendim çok begendim.........
bi defa film gerçekten aşırı derecede gzl çok beğendim filmi savaşla aşkı çok iyi bağlamışlar merak ettiğim isolde nin okuduğu kitap çok gzle benzettim bu arada isolde gerçekten müthiş gzl beğenmeyen insanlara şaşırdım nsl beğenmediler die acaba nsl film beğeniolar eğer dedikleri kadar kötü film olsaydı bu kadar puanı hak etmezdi ve gerçekten izlenilmesi gereken bi film çok pişman oldum çok geç baktım die sizde benm gibi olmayın ....
Bir kevin raynolds film ve wagner operası diyerek oturup izlediğim bir film ve genel itabiriyle film sonunda hoş duygular ile ayrıldım tam olarak tamamlayıcı bir film olmasada zamanınızı boşa harcadığınız filmlerden değil aham şaham bir yönetmen kabiliyeti de gerektirmeyen bir film olduğu için yönetmen eleştirisine girmeyeceğim.İzleyin en azından hoşnut olabileceğinizi düşünüorum (yalnız wagnerin tristan and isolde u ile yakından uzaktan alakası yok karakterler hariç)
Aşk, savaş ve entrikanın bir arada anlatıldığı muhteşem bir film. Hikayeyi çok beğendim. Film gayet iyi çekilmiş. Bir arkadaş savaşalrda 15-20 kişi var, aile kavgasında bile 50-60 kişi olur demiş. Zannedersem o tarihte krallıkların ne kadar ufak olduğunun farkında değil. Sonuç itibariyle izlenmesi gerekilen güzel bir film. (9/10)
bu film vizyona girsin titanic ve truvadan sonra işte film budur dedirtecek sansasyonu yaratacak diye düşünüyorum.hatta onlarında önüne gecebilecek bir sinema şaheseri.ben bu filme söyleyecek laf bulamıyorum.macera,aşk,duygusallık,entrika ancak bu kadar güzel işlenebilir.amaa, filmin şansızlığı başroldekilerin pek tanınmış sima olmayışları.eğer başrolde örneğin; mel gibson ve nicole kidman olsaydı artık gerisini siz düşünün.benden bu filme 10 üzerinden 11.vizyona girdiği an kaçırmayın.muhteşem bir film bu.
Bence çok başarılı bir film olmuş.Ama filmdeki imkansız aşkı anlatmak için kelimeler yetmez.Çok etkileyiciydi.Filmin kendi tanıtımıyla bitireyim çünkü lafın hakkını vermişler 'Before Romeo & Juliet there was Tristan & Isolde'