Beyeni göreceli bir şey ancak burdaki yorumlardan sonra hevesle izlemeye başladığım bu film beni hayal kırıklığına uğrattı. Beyeni sınırı öyle çok üst olan bir insan değilim.Bir film tümüyle iyi olmasada bir oyunculuk performansı, senaryodaki bir özgünlük ya da sanatsal yapı bir filmi izlenebilir kılabilir. Ancak bu filmde insanı etkileyen tek bir şey yok. Herşeyi ile çok sıradan bir filmiçinde en ufak bir özel en ufak bir farklılık yok.Türünün kötülerinden.zaman kaybı dediğim filmlerden.
Mükemmel aşk ve savaş filmlerinden birtanesi daha. Tristan & Isolde , cesur yürekten sonra en beğendiğim aşk&savaş filmi.Aşkını paylaşmanın nasıl bir duygu olabileceğini derinden yaşatan müthiş bir yapım.. Sophia Myles mükemmel güzellikle, Isolde karakterine daha uygun bir isim daha bulunamazdı.
sevdiğini paylaşmak ancak bu kadarkötü olabilir heralde...bu film özellikle james franco bunu çok güsell yansıtmış..bi erkeğe ağlamaklı bi ifade bu kadar yakışabilir..
izlediğim en güzel aşk filmi diyebilirim. Aşk, sadakat,fedakarlık çok yoğun bir şekilde filmde yer alıyor. Bi hafta içerisinde 3 kez izledim çok güzel kesinlikle. aşk filmi sevenlere tavsiye ederim.
ya arkadaşlar beyler bayanlar benim bu fiilmi mutlaka bulmam lazım nolur cd nerden alırım nasıl bulurum nolur yardım edin özel mesaj faşlan atın işte ama çok acil lazım
Savaş ve aşk birleşimi Braveheart'dan hoşlananlar bu filmi es geçmesin savaş sahneleri daha sönük kalmasına karşın onurlu br aşığın nasıl olabileceğini gösteriyor.
filmi atlayarak değilde normal biçimde izleyince ne kadar güzel olduğunu anlayabiliyorsunuz.her ne kadar onun kadar savaş içeren bir film olmasada cesur yürek tadında bir filmdi aşk ve romantizm daha ön plandaydı bence gayet güzel ve başarılı bir film