Hoş bir romantik-komedi.Brosnan ve Moore birbirlerine yakışmışlar ve iyi bir oyunculuk çıkarmışlar.Yer yer insanı gülümsetiyor yani bir romantik-komedi filminden beklenen her şeyi yerine getiriyor ve izlediğinize pişman etmiyor,ben beğendim ve izleyeceklere de öneririm.
tipik duygusal komedi, fazla bişey beklemeden, zaman geçirmek amaçlı izlenmesi gereken filmlerden, sewdim ama en çok da rock star olarak Michael Sheen i sewdim, çok sewimliydi=) ..***..
orta yaş bunalımı mı nedir bilinmez ancak bu adamlar belli bir yaştan sonra böyle saçma filmlerde oynamak zorundalar herhalde. bu yaşta ne romantizmi!!!
Son james bond yakkl aktr Pierce Brosnan ve oscar aday Julianne Moore biz seyircilere romantik komedi tadnda keyifli bir yapm iin biraraya gelmiler. kili gayet birbirine uyumluydular. Filmin sonuna kadar atmalar ve duygular ile seyri ho bir yapm oldu. rlandann gzelim yemyeil arazisi filme ayr bir hava katm. Dvdsinde kartlm baz sahneleri filme katsalard daha ho olurdu diye dnyorum. zellikle bataklk sahnesi ok komikti. Alternatif sonu iyiki filme katmamlar. Normal son daha iyi durmu. Romantik komedi tarz film sevenlerin karmamas gereken zel bir film...
Ya niye bu kadar eleştri almış anamadım açıkçası bence gayet de hoş bi romantik komediydi iki oyuncu da çok tatıydı konu da gayet hoştu yani sonuçta biliğimiz tarz bi konu ama romantik komedi temalı bi filmden de daha fazlasını beklememek lazım bence !!!!O yüzden gayet hoş izleyince insana keyif veren bi film olmuş...
oyuncular gerçekten iyiydi ama sıradan bir komediydi rock star ve başroldeki adamın umursamaz ama zeki tavırları güzeldi ayrıca irlandada ki sahneler de hoştu
herkes türü sevenlere demiş. ben bu türe bayılıyorum. ama ben bile filmi çok tutmadım. aslında ruby'nin dediği gibi tam çerez tadında, sıkmayan bir film. ama öyle etkisinde kalıp insanın gözyaşlarını serbest bırakacak derecede değil. vakit geçirmeye gidilebilir derim.