elizabeth-jack
5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben bu filme bayılmıştım ya süperdi bence.keşke şimdi dvd si olsada izlesem.canım çekti valla:)))) zaten oldum olası ben afleck in filmlerini severim ama bu film diğerlerindende daha güzeldi.hele o küçük kızı jennıfer lopez e nasıl benzetmişler şaşırıp kalmıştım valla benzerlik karşısında:))))bence en kısa zamanda izleyin :))))))
Yaw BU film i beyenmeyenler inanamıyorum,süper bi film LİV tyler da var...harika bişey türünün en ii lerinden aldığı bu puanada hayretler içinde bakıyorum benmi çok zevksizim anlamadım..benim ilk 5 im arasındadır,bu TÜrler içindeki..
Kevin Smith filmografisi içinde belki de tek hayal kırıklığı ''Jersey Girl''.Orijinallik adına hemen hiç birşey barındırmayan,kolay tahmin edilebilir bir romantik komedi.Yönetmenin kendi senaryosu olması da şaşkınlığımızı arttıran nedenlerden.Genel anlamda kötü bir film değil ancak bir Kevin Smith filmi olarak sıradanlığıyla kötü olmuş bir film.
Sıradan bir romantik komedi, ama komedi yanı daha ağır basıyor, daha doğrusu romantizm yanı çok hafif kalıyor. Buna rağmen izlemesi zevkli bir film sayılır. (6/10)
eğlenceli güzel bir romantik komedi zaten filmin kadrosu çok iyi konuda güzel işlenmiş insanı sıkmıyor tabi iki tane güzel kadın olunca dahada güzel oluyor tavsiye ederim...
Bir arkadaşım hiç de güzel bir film değil demişti ama bence gayet güzel bir film.Sonuçta romantik komedi ne bekliyordunuz ki aksiyon mu_? Bence artık sinemaya giderken film türlerine bakın ve ona göre karar verin.Kızın babasına çektirdikleri görülmeye değer.Özellikle Liv Tyler ile Ben Affleck’i bastıktan soraki hali :)
İçinde hem Affleck, hem de Lopez olan bir filme asla dayanamam, ortasında ya kusarım, ya da fenalaşırım herhalde. Bir de onlar için 6,5 milyon bilet parası vereceğim öyle mi? Eğer mazoşist olsaydım belki ama sağolun 100 dakika da görünseler, 15 dakika da görünseler bu ikisine gıcık kapıyorum, isterlerse dünyanın en müthiş filmini çeksinler(ki bu ne teknik olarak, ne mantıken mümkün değil)