Zaten vasat olan ilk film kadar bile olamıyor.Lee Tamahori bir Bond filmi çekmişken,Bond özentisi bir filmin devam filmini yöneterek en büyük kariyer hatalarından birini yapıyor.Yerden yere vurulmayı hakediyor doğrusu.
Baş rol oyuncusu biraz kilolu ama yinede sadece sinirli yüzünü çekerek işi götürmeye çalışmışlar, aksiyon dozu olarak son derece tatmin edici, kafanızı boşaltmak için rahatlıkla seyredeceğiniz bir film. Satır aralarına dikkat ederseniz ırkçılık üzerine yapılan dokundurmaları rahatlıkla farkedebilirsiniz. Örneğin 'Black guy saving The Whihehouse' . Benden 7/10
Gözler kesinlikle Vin Diesel’i aradı. Cube filmde emanet gibi duruyor. Sanki birkaç sahne sonra adamı değişecekler gibisinde. Xxx in ilk filminin gölgesinde kaldı. Umarım seriyi üçlemezler. Ha üçleseler bari sahneyi dolduracak birini bulurlar diye ümit ediyorum.10/5 anca. O da yorum yazdığım için 5 çıktı. :)
ilkini izlememiştm ama ikincisi çıkınca iyi bir film olabileceğini düşünerekten izledim.aksiyon sahnelerinin çok ağır olması zaten filmden sıkılmama yetiyordu ama ice cube rolüyle gerçekten özdeşleşmişti bana göre.
neden bu kadar abartılı ve gereksiz aksiyon yapmaya gereksinim duymuşlar anlamadım doğrusu.il inden bile abartılı sahneler vardı ama bu film birincisini bile aratır nitelikte olmuş.sadece bu sefer aksiyonun yanında bide senaryoda güzel olmadığından bence saçma bir film olmuş.ama zamanınız varsa ve sadece aksiyon izlemek istiyorsanız ve 5+1 sisteminizde varsa ozaman izleyin aksiyon adına herşey bulacağınıza eminim...
arkadaşlar hiçbirinizi yadırgamıyorum çünkü ice cube'ün amerikada nekadar populer bir rapçi ve superstar olduğunu bilmiyorsunuz. özcan denize benzemez bu.
Vin Diesel’in yerinin doldurulamaz olduğunu göreceksiniz zaten bunu Fast and The Furious 2 de gördük onsuz bir film tam bir hayalkırıklığıdır. Vin Diesel’de mimik olmadığını söyleyen arkadaşım THE PACIFIER ı izle de öle konuş Vin Diesel her rolü oynayabilecek kapasitede bunu zaten yakında çıkacak 2 filminde göreceksiniz Vin Diesel şuanda Hollywood’un en büyük starı olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor! Bu film de tam bir hayal kırıklığı olacak bi de gidip Ice Cube gibi bir hip hop çıyı seçmişler bari Samuel Jackson’ı başrole koysalardı!
yaa inanmıyorum xXx Vin Diesel olmadan olur mu? cidden çok şaşırdım.. neysem filmi izleme şansını yakalayanlara ii seyirler ama uzun bir süre bizi bekliyor sanırım... byes