Konusu çok bilindik, klasik Dünya’yı felaketten kurtarma filmi. Filmin en büyük artıları; kullanılan efektler ve heyecan verici işlenişi. Sonuç olarak iyi bir film fakat çok da abartılmaması gereken bir film.
tür olarak en beğendiğim film diyebilirim efektler felan çok güzeldi bi flim bu kadar güzel olabilirdi açıkçası beni çok etkiledi zaten 8 puan olmış yani buda iyi demek oluyor
küresel ısınma gerçeği bir filmle ancak bu kadar güzel anlatılabilir,çok kaliteli efektler kulllanılmış ve insanın aklına acaba dünya ne zaman bu hale gelecek sorusunu getiriyor. güzel film
Filmi bayağıı beğendim ama sonu güzel değildi.Sanki bir an önce bitsin diye düşünüp sonunu ayarlamışlardı.Ama film efktleri ile ve dier özellikleri ile izlenmeye değer diye düşünüyorum.(Oyuncular ve yönetmende iyi iş çıkarmış.Özellikle gemiye ilaç almaya giderken kurtların saldırdığı sahneye baylıldım ama deddiğim gibi sonunu hemen bitsin de kurtulalım der gibi yapmışlar)]
hayatımda serdtigim beni etkileyen en güzel filmlerden biri.ben felaket filmlerini seven biri diilim hatta hayatımda sadece 1 felaket filmi serdtim oda harrison fordun volkanlı filmiydi:)ama arklar ben bu akdar güselini görmedim.hemde tv de serdtmeme ragmen..kesinlikle serdmeyenlere tavsiye ediorum.oyunculuk,efektler,konu,filmin işleyişi herşey mükemmel;)(10/9)