İnsan kıştan korkuyo bu filmde.Fakat anlamlı ve amacına ulaşan bir yapım.Bu filmde jake gyllenhaala bir kere daha aşık oldum.Hayranım ona.Çoooook seviyorum.
ne denilebilirki...felaket filmi işte...dünyanın geleceği tehlikede ve bu durumu ancak Amerika'dan bir grup bilirkişi kurtarabilir...tema itibariyle diğer felaket filmleriyle aynı ama konusunu farklı tutmayı başarabilmiş...tabiki birçok filmde olduğu gibi atlanılan,gözden kaçan bölümler olmuş...ama herşeye rağmen ben filmi beğendim yani tavsiye ederim...film dağarcığınıza bir yenisi daha eklenmiş olur...iyi seyirler...7/10
oyunculuklar, karakterler, konu çok doyurucu olmasa da, günümüz teknolojisiyle yapılabilen efektleri takip edebilme açısından izlenmesi gereken bir film.
harika görsel efektler var filmde.küresel ısınma muhabbetinin yeniden gündeme geldiği bu dönemde izlemeyen varsa izlesin.bizi zor günler bekliyor galiba.
bence bu filim harika bir filim görsel efektler üzerinde çok fazla uğraşılmış belli oluyor ama değmiş bu filim kesinlikle izlenmeli bence hem şu anda dünyamızın olduğu duruma çok iyi bir örnek eğer izlemediyseniz mutlaka izleyin
senaryoyu tam oturtmuşlar doğal afet filmlerinden yeni bir doğal afeti konu almışlar değişik bir konu fakat biraz sıkıcı olabilir yani poseidon'dan kaçış, kusursuz fırtına, dante yanardağı gibi akıcı bir macera yok ama izlemeye değer.