Mutlak Sıfır diye bir film vardı, malesef o filmi mynetin arşivinde bulamadım. Yarından Sonrayı, bence o filmden esinlenmiş ödenek ve teknoloji bakımından daha gelişmiş ikinci bir tekrarı olarak görüyorum. İnsanoğlunun felaketler karşısında nasıl gerçek benliğinin farkına vardığını çok güzle anlatıyor. Keşke bütün dünya da böyle bir felaket yaşanmadan insancıl duygularının ön planda olduğu bir gezegen olsa. 10/9
senaryo tırt, babanın kasması olayı akıl almaz bir komedi, hele ki öyle soğuma anında dışarıda yürüyebilir olmaları, soğumanın böyle cm2ye orantılı düşüşü ve sanki sel gibi devam etmesi, yani çoluk çocuk filmi olmuş. 10/0...
boyle bir felaket ortaminda acikcasi kapilari kapatarak don mayi engellemeye calismak gibi hafif aksiyon sahneleri yerine tum toplumu kitleleri etkileyen dram sahneleri gormek isterdim .bence filmdeki oyunculuklar da basarisiz . 10/6
çok saçma yanı var . abartılacak bir film değil yani o kadar her yer donmuş adam gelio kapıyı bi açıyor tak açılmış ya donmuş kapı o kadar kolay açılır mı. ondan sonra kocaman bi kapı odanın donmasını engelliyor eksi bilmemkaç derece.. o gemi olayıda saçma nasıl gelmiş o oraya bilmem .ben beğnmiyorum ..
Bu filmle ilgili ikinci yorumum. Çünkü demin tekrar izledim. Bu tarz filmlerdeki göresllik ilk izleyişte o denli insanları etkiliyor ki çok basit kurgusal hatalrı bile görmenize engel oluyor. Velakin ikinci defa izleyişimde filmdeki ortam ve olay ve nesneler ile ilgili onlarca uyumsuzluk sezinliyorsunuz. Bu cidden rahatsız edici. Hani en basitinden şu örnekle koca gemi sokaklarda dolaşıyor. Ve bunun gibi onlarcası.
belirtilmiş mantık hatalarının olmasına karşı defalarca sıkılmadan aynı heyecanla izlediğim filmlerden biridir.gerçekten çok sürükleyici mükemmel bir film herkes mutlaka izlemeli.