Yarından Sonra
    4,1
    1921 Puanlama
    Yarından Sonra hakkında görüşlerin ?

corumluniyazi
    corumluniyazi

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bu film 2012 den daha iyidir valla
    gokhansld
    gokhansld

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Mutlak Sıfır diye bir film vardı, malesef o filmi mynetin arşivinde bulamadım. Yarından Sonrayı, bence o filmden esinlenmiş ödenek ve teknoloji bakımından daha gelişmiş ikinci bir tekrarı olarak görüyorum. İnsanoğlunun felaketler karşısında nasıl gerçek benliğinin farkına vardığını çok güzle anlatıyor. Keşke bütün dünya da böyle bir felaket yaşanmadan insancıl duygularının ön planda olduğu bir gezegen olsa. 10/9
    bysezer6
    bysezer6

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Çok güzeldi izlemenizi tavsiye ederim.
    stenzas
    stenzas

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    senaryo tırt, babanın kasması olayı akıl almaz bir komedi, hele ki öyle soğuma anında dışarıda yürüyebilir olmaları, soğumanın böyle cm2ye orantılı düşüşü ve sanki sel gibi devam etmesi, yani çoluk çocuk filmi olmuş. 10/0...
    peter-kurten
    peter-kurten

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    boyle bir felaket ortaminda acikcasi kapilari kapatarak don mayi engellemeye calismak gibi hafif aksiyon sahneleri yerine tum toplumu kitleleri etkileyen dram sahneleri gormek isterdim .bence filmdeki oyunculuklar da basarisiz . 10/6
    seymaerisen
    seymaerisen

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    çok saçma yanı var . abartılacak bir film değil yani o kadar her yer donmuş adam gelio kapıyı bi açıyor tak açılmış ya donmuş kapı o kadar kolay açılır mı. ondan sonra kocaman bi kapı odanın donmasını engelliyor eksi bilmemkaç derece.. o gemi olayıda saçma nasıl gelmiş o oraya bilmem .ben beğnmiyorum ..
    pink-panther06
    pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    gayet güzeldi..
    hakan07
    hakan07

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    güzel film. tavsiye ederim 2-3 kere izledim bi 2-3 kere daha izleyebilirim.. 9/10...
    tarhansimsek
    tarhansimsek

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmle ilgili ikinci yorumum. Çünkü demin tekrar izledim. Bu tarz filmlerdeki göresllik ilk izleyişte o denli insanları etkiliyor ki çok basit kurgusal hatalrı bile görmenize engel oluyor. Velakin ikinci defa izleyişimde filmdeki ortam ve olay ve nesneler ile ilgili onlarca uyumsuzluk sezinliyorsunuz. Bu cidden rahatsız edici. Hani en basitinden şu örnekle koca gemi sokaklarda dolaşıyor. Ve bunun gibi onlarcası.
    eren-hb
    eren-hb

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    tek kelime harikaydı.
    yusufinci3434
    yusufinci3434

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    felaket ve ask; Bu kadar güzel birbirine yakışmamıştı
    umutd86
    umutd86

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    felaket filmleri arasında tek geçerim. bu filmden diğer filmler gibi 10 film çıkar.herkesin izlemesi gereken bir film
    zafer-cesur
    zafer-cesur

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Sıkılmadan izlenilebilecek bir film, 8 puanı hakediyor.
    yenilige-dogru
    yenilige-dogru

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    İzlenmesi gereken önemli bir film.en azından küresel ısınma gerçeğini bize hatırlatıyor.herkes izlemeli.10/8
    ozlem-askin
    ozlem-askin

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    belirtilmiş mantık hatalarının olmasına karşı defalarca sıkılmadan aynı heyecanla izlediğim filmlerden biridir.gerçekten çok sürükleyici mükemmel bir film herkes mutlaka izlemeli.