Karanlıklar Ülkesi
    4,2
    Karanlıklar Ülkesi hakkında görüşlerin ?

bibidi-babidibu
    bibidi-babidibu

6 Ocak 2004 tarihinde eklendi
    İlk seri Freddy Vs. Jason ile başladı yani bu film diğer bir seri diyebiliriz

Film i seyrettim sürükleyici ve zevkli bir film yalnız Lykan ( kurtadam ) ve vampir türü yaratılan şahıs eflatuni bir renk taşıyor acayip garibime gitti yani renk olarak seyredilir film
    kivanc-ka
    kivanc-ka

6 Aralık 2003 tarihinde eklendi
    İzlenmeli...
    ttdarkness
    ttdarkness

21 Eylül 2003 tarihinde eklendi
    Vampirli kurtadamlı filmleri sevmeyip saçma bulsamda eli yüzü düzgün bir film gibi duruyor. Korshon gibi ben de fragmanı defalarca izledim ve oldukça etkilendim. Her ne kadar Kate Beckinsale'in güzelliğinden etkilensem de filmin görüntüleri, o soğuk atmosferi, ilginç senaryosu ve filmin sitesi sağlam bir yapım olduğunu gösteriyor. Blade gibi çizgi film havasında da değil. Fragmanı mutlaka izleyin derim. Özellikle de filmin sitesini gezmenizi tavsiye ederim. (www.entertheunderworld.com)
    İyi seyirler...
    bruceconrad
    bruceconrad

10 Eylül 2003 tarihinde eklendi
    bu filmin adını türkçeye nasıl çevirecekler acaba,, yeraltı mı olur yoksa yeraltı dünyası falanmı...hehe
    duygubrethil
    duygubrethil

23 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    Bir gelseydi şu film filmin sitesini gezdikten sonra daha bir meraklandım.. Uzun zamandır rasladığım en orjinal senaryo.. Vampirleri beyaz perdede görmek hep keyiflendirdi beni.. Bir de işin için de romantizm de girince, çoook merak ediyorum gelse bir an önce
    LothaR
    LothaR

2 Haziran 2003 tarihinde eklendi
    Bende screamager'la aynı heyecanı duydum bi an, ama filmin konusu gerçekten çok alışılmadık. Çok merak ettim.