genelde bu tur filmleri severim ama nedense bu filmden pek zevk alamadim.filmdeki konu genelde bu turdeki filmlerin cogunda oldugu gibi cok yuzeyseldi ve bu acik ozel efektlerle kapatilmaya calisilmisti ama blade ve matrixten zevk aldiysaniz bu iki filme benzer bu filmden de hoslanicaksiniz.hos ama bos bir film
filmi henüz dün izledim sanırım son haftası artık ama yinede gitmek isteyen varsa bence hiç değmez yani film ismi gibi karanlık yüzleri seçmek bbile zor ayrıca filmin konusu çok yüzeysel ve anlamsız yani çok ta heyacan verici değil
elindeki ham madde gercekten iyi. yani wampirler ve kurt adamlar ... ama böyle bir hammaddeyi heba etmek yanlış oldu.söylermisiniz film de kac defa bir wampirin ısırığını gördünüz veya bir kurt adamın ısırık veya dişlediğini?... aksiyon için gerçekten iyi.. zenginler ve fakirler arasındaki hayat kavgasını işlemiş,ideal düşünce ama kurgusal yönü berbat.Siz bile daha iyisini yapabilirsiniz. matrixten esinlenmektense başka bir filmden esinlenseydi daha iyi olurdu. her yerde matrix görmekten bıktık yani...yine de aksiyonları ve kate beckinsale'ın vücut hatlarını tekrar tekrar izlemek insana zevk veriyor :)))) ;-)
Enfes bir vampir , kurt adam filmi ortam karakterler harika matrixe benzetenler olmasına gercekten çok şaşırdın bir an bile matrixi anımsatmadı bana film matrix kostümlerine benziyor diye bir daha deri giymesinler ne dersiniz. bence bu film bladeden daha güzel çok daha sağlam bir ortam var bir kere.
Blade tutkunları bu filmden fazlasıyla zevk alır bence...Mükemmel sahnelerin yanısıra daha güzel çekilebilecek sahneler de vardı aslında.ama gümüş nitratı kurşunlara ekleme fikri kimden çıktıysa zekice.Raze'in konuşma stili de harikaydı.
Her filmin tarzına yenilik katanları güzel ve kalıcı. Bu film sadece bi kaç filmin montajı gibi. Blade bu tarzın en iyisi. Bu sadece hoş seyirlik. Büyük beklenti olmadan vakit geçirmek için gidilir. En iyisi cd alın evde bi izleyin. Ama sanırım izlemezseniz de bi şey kaybetmezsiniz.
Filmin atmosferi güzel. Karakterler iyi tanımlanmış. Hikaye güzel, fakat bir kötü yanı var. Kurgu daha sağlam olabilirdi. Bazı yerler komik olmuş açıkçası. Ama bu tür filmleri sevenler mutlaka izlesin.
rpg dünyaları (ravenloft, white wolf vs.) kafalardan silinip saf bir önyargıyla izlenirse zevkli, akıcı, karizmatik. ama yine de o kadar da iyi değil. bu kadar iyi bir konsept ve atmosferle çok daha güzel şeyler yapılabilirmiş. filmin sonu, tek filmle kalmayıp seri olacağının habercisi. filmin itici tarafı ise "aşk" denen o klişe kavramı inatla gözümüze sokması. tüm plot bunun üzerine kurulu. aşk olmasaydı daha iyi olabilirdi. gerek yoktu.
bu arada kate beckinsale hanım kızımızı çok beğendim. hani filmi bi kere daha izlesem hayranı olurum heralde.
Bence film üstüne biraz daha çalışılmalıydı Mekanlar çok kısıtlı ayrıntılar çok az yada derin değil inandırıcılığı yok Selene bana Trinityi hatırlattı O Carvende de biraz Neo rolü sezinledim ama filmin ilk yarısı çok kötü ikinci yarıda biraz toparlıyo insanı koltuğa çiviliyen bir film değil ama başroldeki kıza aşık edebilir : )
nasıl film izliyorsunuz anlamadım..sinema tarihine geçecek bir film deseydiniz bari...bir de ortalaması 8.4 vay be...senaryo güzel ama içine etmişler...