hot-selman
23 Ekim 2003 tarihinde eklendi
arabalar hayatımda sevdiğim en güzel ve en zevk aldığım şeydir bu filmin 1. be 2. sinide izledikten sonra arabaların ne olduğunu daha iyi anladım süper modifiyeli arabalar bil hassa nos supra skyline evo çok güzel film aksiyon ve adrenalin...mükemmel.
hız ve arabalardan hoşlanıyorsanız bu flimi kaçırmayın derim. otomobil yarışı sevenleri kesinlikle tatmin edecek bir flim ben çok zevk aldım umarım sizde alırsınız
orta karar vasat bir film .1 ve 2 arasında dasğlar kadar fark var.ama yinede aksiyon izleyicilerini memnun edebilir.çok kötü değil ama iyide denmez.seyirlik bir film işte.
İlk film kadar hareketli olmasına karşın aptalca senaryoya sahip bir film 'Daha Hızlı Daha Öfkeli'... 1991 tarihli Boyz'n the Hood'tan sonra bir daha hatırı sayılır işlere imza atamayan yönetmen Johgn Singleton da filme özgün hiçbir şey katamamış... Öncelikle otomobil meraklılarına hitap eden bir çalışma... (Kişisel not: Benim için filmin en güzel yönü dünyalar güzeli Latin oyuncu Eva Mendes'i 'Training Day' ve 'All About the Benjamins'in ardından bir kez daha tüm güzelliği ile karşımıza çıkarmasıydı...)
Ilk filmde de bu filmde oldugu gibi dogru duzgun bir konu ve oyunculuk yoktu ama ben zaten bu filme oyunculuk adina ne yapilmis diye gormek icin deil, hizli arabalari ve onlardan cikan motor seslerini sinemada duyabilmek icin gitmistim.ikinci filmde ise yonetmen seyircilerin bu filme nicin geldiklerini gozardi etmis ve bayaa ciddi ciddi konusu olan ve karakterle uzerine odakli bir film yapmaya cabalamis.yonetmene buradan bir cift sozum var: bu filmin deli sacmasi bir konusu oldugunu hepimiz biliyoruz, ilk film izleyicilerinin buyuk bir cogunlugu ikinci filme daha cok araba ve daha cok gurultu duyucaklari icin kosa kosa gittiler benim gibi.sense komedi polisiye tadinda bir film yapmaya calismis ve guzelim konsepti yerin dibine sokmussun...ben icinde en az 400 beygirli arabalarin oldugu ve arabalarin basrolde oldugu gumbur gumbur bir hizli ve ofkeli bekliyordum...guzel kardesim yani bir insanin beklentileri bu kadar batirilir...oldu mu simdi??valla verdigim paraya yazik, ben ilk filmin dvdsini bir kez daha izliyicem ve ikinci filme verdigim paraya ve harcadigim zamana yanmaya devam edicem.....
Hızlı ve Öfkeli 1'in yerini dolduramamış! Kamera çoğu sahnede kötü kullanılmış, müzikler yeteri kadar iyi değil. Ama araba konusunda tam bir show sergilenmiş.
filmde oyunculardan çok arabalar ön plana çıkıyor bu yüzden arabalara daha fazla önem verilmesini tavsiye ederim mesala arabları daha hızlı daha etkileyici daha sıradışı yapabilirsiniz saygılarımla
hakan14 sen dediğimi nerenden anladın bilemiyorum herhalde film demek istedim... bu tartışma konusu bile olamaz. lütfen birdahaki yorumlarıma cevap yazarken düşünüp de öyle yazmayı dene tamam mı iyi seyirlere bye
ben filmi vcd de izledim ona ragmen film gerçekten çok güzel güzel arabalar güzel kızlar güzel görüntüler film bence çok güzel sinemayada girsede sinemadada bir izleyebilsek çok güzel olacak