kesinlikle vermek istediğini veren bir film zaten romantik komedilerin mutlu sonla bitmeyeceğini (daha doğrusu tüm komedilerin) bilmeyen bir insan yoktur bu tip filmler bizi gündelik sıkıntılarımızdan dertlerimizden kurtarmak için birebirdir yanlış anlaşılmasın küçümsemek için söylemiyorum bunu film gayet samimi sıcak bir film üstelik komikte ve filmin en büyük başarısı komediyi yakalamak için çoğu amerikan romantik komedilerin ve gençlik filmlerinin yapığı gibi cinselliği alet edip kabak tadı verene kadar kullanmaması değil. üstelik yazar hikayeyi anlatırken 1920 li yıllara görsel olarak geyet başarılı deyinmiş film ,o kısıtlı zamanda 1920 li yıların havasını yaşatıyor üstelik filmde oyunculuklarda çook iyi luke wilson harika bir oyunculuk sergiliyor kate hudson zaman zaman geliş gidiler yaşasada genel olarak iyi performans sergiliyor yani gündelk sıkıntlarınızı unutmak için sıcak samimi güldüren iyi espiriler yapan film arıyorsanız alex ve emma birebir
bir daha izLedim de fiLmi asLında bayaa eğLenceLiymiş yaa.. kaçıncı kez izLiyorum ama haLa eğLenebiLiyorum bence çok hoş bi fiLm.. en az bir kere izLenmeLi ;)
Eğlenceli bir film.Gerek Wilson gerekse Hudson’un performansı bence yeterli düzeyde.Hikayesi klişe olsa da izlemesi zevkli bir film bence.Ayrıca; Wilson’dan başkasının oynaması filmi daha iyi yapmaz diye düşünüyorum.Aldığının üzerinde bir puanı hak ettiği de bir gerçek bana kalırsa...
bir film bu kadar güzel olur ya.kate hudson gerçekten bu tarz filmlere çok yakışıyo.hem çok güzel hem de çok iyi oyuncu.luke wilson iyi bir oyuncu olmasa da kate hudson'un yanında sırıtmadı.
benim gibi boş bir pazarınız varsa ve içinizden hiçbirşey yapmak gelmiosa oturup izleyin komik ve aynı anda iki hikaye izliyor olmamız çok hoş. biraz klişe yani tam bir romantik komedi.kate hudson çok iyiydi.
Kim ne derse desim romantik komediler hayatın tuzu biberi... Yani şimdi kimse inkar etmesin... Gelirse iyi vakit geçirmek ve tebessüm etmek için neden gitmeyelimki? sinema %50 eğlence...