3,8
Hellboy hakkında görüşlerin ?
25 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
fantastik çizgi roman kahramının filmi.. Tarz bana çok uzak. Örümcek adama bile ısınamayan ben, bu kadar absürtlüğe hiç tahammül edemem. Tarzı fantaziyi sevenler buyursun. Benim için olmamış bir film bu
10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ben hiçmi hiç begenmedim hatta sonuna kadar bile izlemedim
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya filmi izlerken nedense gülmekten aksiyonu alamadım hellboy un boynuzlarını traş etmesi bence kötü bi filmi ama sonuçta harcanmış bi emek war efekleri fena değildi
15 Haziran 2004 tarihinde eklendi
ben filmi korsan cd de izledim ve şunu söyleyebilirim fillm vasatın altında sıkıcı bir konu tamamen gerçekten kopmamışlar ve bu yüzden film hayal gücü ve gerçeklik arasında sıkışmış kalmış yani ben film ne kadar kötü olsa bile filmi sonuna kadar seyrederdim ama bu sefer sadece 30 dk dayanabildim bilmiyorum begenmedim
28 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
filimi afişini görünce çok merak ettim aldım ve izledim ama gerçekten aradıgımı bulamadım dahneler çok abartılmış ve çizgi fillim gibi ve filimdeki selma blair de rolünü pek anlamış deyilim filimde neyi anlattı ateş kızmı ne anlamadım açıkçası sıradan bir filim ama görsel efeklerle işi götürür bence seyredenler anlar