İmdb puanına göre film izlemenin yanlış olduğunu kanıtlayan ender yapımlardan.Evet oyunculuk ve senaryo güzel fakat bir suç flimine göre çok durağan ve gerçekliği amatörce yansıtan bir flim.Örneklerine kıyasla yavan bir flim olmuş.
bana göre bir insanın sinemadan anlayıp anlamadıgını ölçmek için, en güzel kriterlerden biri..herkes bu filmi sevecek diye birşe yok tabi.. bu filme ya 9 yada 10 puan verilir(benim sinemaya bakış açıma göre).yok 8 veririm diyorsan ,eyvallah herkes farklı düşünür,zefkler-renkler tartışılmaz ama yine söylüyorum -bana göre- sinemadan başka şeylerle ugraşın!!
filmin gercekten beyazperde ve imdb de cok yuksek puan alması bence o filmin sinemasal degerini gostermez desem bu film sozume ornek teşkil edebilir.film gercek hayattan alınmış olabilir ama bir sinema oruntusu icerisinde degildi. ayrıca filmi aile ile birlkte de seyredemiyosunuz hem cok şiddet ve hem de cok cinsel icerik icermektedir.izleyeceklere simdiden kolay gelsin cok fazla umitlenmeyin5/10
arkadaşlar adam gibi film mi izlemek istiyorsunuz gerçekten de işte size bir film tanrılar şehri her karesi ile mükemmel birr syir keyfi arşinizde olması gerekenh bir film