Tanrıkent
    4,4
    Tanrıkent hakkında görüşlerin ?

sertac-kilic79
    sertac-kilic79

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    kelimenin tek anlamıyla muhteşem
    yesimbay
    yesimbay

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
    konunun gerçek olduğuna kendimi zorla inandırabildiğim filmde böyle bir konuyu bu denli çarpıcı,ustalıkla ve gerçekçi bir şekilde görselliğe dökebildiği için yönetmeni, oyuncuları çıkardıkları titiz işten dolayı kutluyorum.. Bir kent ancak bu kadar cehennem olabilir ve izleyiciler bunun gerçek olduğuna ancak bu şekilde inandırılabilir.. mükemmel mükemmel...
    heofthdack
    heofthdack

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle mükemmel bir film,gerçekleri çarpıyor insanın yüzüne zaten de istenilen şey bu değil mi?..filmin sonunda gerçek kareler insanı daha da kötü yapıyor...tekrar tekrar izlenilmeli,arşivlenmeli...
    burak-kucukcerci
    burak-kucukcerci

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    muhteşem yaa , final sahnesine de bayıldım.cok dogal olmus herkese siddetle tavsiye ederim :)
    Zafer Sarac
    Zafer Sarac

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film gerçekten dehşet verici olmuş filimdeki çocuklarda dehşeti gözler önüne sermekte adeta birbiriyleriyle yarışmışlar.dehşetin,cinayetlerin, sınırları olmayan suçun olduğu bir şehir.eğer böyle bir şehir gerçekte varsa böyle seyretmeyi tercih ederim.
    kobe-buri
    kobe-buri

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bu ülkede sadece futbol yok,geri kalanı öğrenmek istiyorsanız bu filmi izleyin
    ersindurmus62
    ersindurmus62

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bence iyi film ama beni en çok kamera kullanımları etkiledi çok iyi teknikler kullanılmış...
    teo-17
    teo-17

26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Son yıllarda izleyip de en çok etkilendigim birkaç filminden biridir tanrıkent...tanrının olmadığı bir şehir,cehennemdir....9/10
    dirensar
    dirensar

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Çok güzel; sürükleyici bir film. Devamı için sabırsızlıkla bekliyoruz. Fakat şiddet ve kan çok fazla abartılmış. Aile ortamında izlemek için uygun değil.
    zikka
    zikka

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    seneryo sahane zaten ghetto da geçen filmleri çook severim ama hersey bi yane film birde gerçek hikayeden uyarlanmış olağanüstü başyapıt sayılabilir mutlaka izleyin 10/10
    mustafa-ul
    mustafa-ul

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    müthiş senaryo müthiş sahneler..klasikler arasına girecek bir film..şiddetle tavsiye ediyorum
    RamsesII
    RamsesII

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ’’Kartpostallarda olmayan kent:Rio-Tanrıkent..’’60.lı yıllarda Rio’nun şiddet yönünü anlatan eşsiz güzellikteki film..Oyuncuların performansı güzel,hikaye harika,kurgu sağlam,görsel efektler ve sahneden sahneye geçişler çok kaliteli..2 saatlik film bir çırpıda bitiyor.o kadar sürükleyici..Kesinlikle tavsiye ediyorum..
    Frank-Serpico
    Frank-Serpico

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    tek kelımeyle harıka bır fılm yıllar gectıkce klasıkler ıcınde yerını cok rahat bulabılecek bır fılm kesınlıkle ızleyınn
    fpegasos
    fpegasos

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    izlediğim en gerçekçi filmlerden, mutlaka izleyin.
    kadir503
    kadir503

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Brezilya’nın kenar mahallelerindeki suçları tüm gerçekçiliyle anlatan çarpıcı bir film. Güzel hikaye anlatımı da dikkatimi çekmedi değil. Kısacası film her türlü pis işi gözler önüne seriyor. Herkes izlemesi gereken yapımlardan.