Tanrıkent
    4,4
    Tanrıkent hakkında görüşlerin ?

desperadom2004
    desperadom2004

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    brezilya..rio..arka sokaklar..uyuşturucu..şiddet..çeteler..tek kelimeyle harika...
    A-C-A-B-
    A-C-A-B-

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    tanrıkent. bir şehire bu isim neden verilir hep merak etmişimdir taki bu filme kadar.gerçek bir şaheser.bir toplumun şiddet le nasıl beslendiğini anlamamıza yardımcı oluyor.
    basakbilgi
    basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Hollywood'da partiden partiye koşup milyon dolarlık balonlar yapanların izleyip ağlaması gereken bir film. Casting ve kamera da çok iyi...
    mstermen
    mstermen

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar izleyipte etkilendiğim nadir filmlerden biri gerçekten mükemmel kaçırmayın derim oyunculuklar ise tek kelimeyle HARİKA ne diyim başka izleyin ve görün!!!
    sayns
    sayns

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Filmde yaşananlar gerçek olduğundan daha bir merakla izledim, çok başarılı bir yapım.
    emin-trt
    emin-trt

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    filmin gercekten beyazperde ve imdb de cok yuksek puan alması bence o filmin sinemasal degerini gostermez desem bu film sozume ornek teşkil edebilir.film gercek hayattan alınmış olabilir ama bir sinema oruntusu icerisinde degildi. ayrıca filmi aile ile birlkte de seyredemiyosunuz hem cok şiddet ve hem de cok cinsel icerik icermektedir.izleyeceklere simdiden kolay gelsin cok fazla umitlenmeyin5/10
    tarhansimsek
    tarhansimsek

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Son derece güzel bir film. Son zamanlarda film tadında bir film izlemenin keyfini yaşadım. Demek Brezilya Ronaldo ve sambadan ibaret değil. Dünyadaki Varoşların kenti ( Tanrı kent) sizleri ap ayrı bir dünyaya ve zaman olgusuna taşıyacak. Mutlaka izleyin 10/10
    nemesis-2
    nemesis-2

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Düşük bütçeyle çekilmiş olmasına rağmen geniş bütçeli Hollywood filmlerine adeta taş çıkarıyor.Çoğu oyuncunun ilk filmi olmasına rağmen muhteş.m oyunculuklarıyla ve sinemasal anlatımıyla Brezilya sokaklarındaki dehşeti bizlerin gözlerinin önüne seriyor Fernando Meirelles. Kesinlikle kaçırmamanız gereken bir film.
    holocaust232354
    holocaust232354

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    son zamanlarda beni en çok etkileyen filmlerden biri diyebilirim gerçekten ustaca bir yapım ayrıca filmin içindeki şiddet de amaçsız bir şiddet değil
    sidarta21
    sidarta21

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    uzun zamandır bir film beni etkiliyor.mükemmel bir film.
    erdemmarasli
    erdemmarasli

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Filmin yönetmenini tebrik etmek gerek. Olayların akışı çok güzel olmuş, zaten senaryosu da mükemmel. Pek bilinmeyen bir film olması tek kusuru...
    kieslowski-2
    kieslowski-2

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    zencilerin kol gezdiği bir film!!kentte bi tane süt var diğerlerinin hepsi şeytan gibi.elini silahı alan ava çıkıyor.izlerseniz pişman olmazsanızz
    doksanbir
    doksanbir

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle süper... Eski filmler çok da iyi olsa da dönemlerindeki kadar etki yapmazlar. Ama bu film öyle değil. Filmi daha yeni keşfetmeme rağmen bayıldım. Temposu, konusu, oyunculukları, senaryosu kısaca her şeyi on numara. Eski deyip geçmeyin mutlaka izleyin. Uzun süre etkisinden kurtulamayacaksınız.
    ssurav1967
    ssurav1967

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Tanrıkent beklediğimin çok üstünde olağanüstü bir film. o kadar gerçekçi çevrilmiş ki dehşete düşüyorsunuz. Film beni gerçekten sarstı. İzlenmesi gereken bir film.
    merve357
    merve357

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    müzikleriyle ve düşmeyen temposuyla zevkle izlenen film
    insan böyle bi dünyada yaşadığına inanamıyor