Tanrıkent
    4,4
    Tanrıkent hakkında görüşlerin ?

bilkay-engudar
    bilkay-engudar

25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    o kentteki yaşam anca bu kadar güzel anlatılır.tek kelime ile muhteşem
    karizmatik062915
    karizmatik062915

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    herşey güzelde niye bu kadar abartıldığını anlamıyorum yani ne var anlayamadım... iyi film ama o kadar da değil :S
    gapgaragundi
    gapgaragundi

18 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar adam gibi film mi izlemek istiyorsunuz gerçekten de işte size bir film tanrılar şehri her karesi ile mükemmel birr syir keyfi arşinizde olması gerekenh bir film
    umut-kahya
    umut-kahya

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
    10 puan inanılmaz güzel.. çok güzel işlenmiş bir konu çekimler vs. filmle alakalı tüm ayrıntıların hiç birisi sırıtmıyor. harika.
    lazarus666
    lazarus666

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    film gayet ii gerçekten ama sanki yillar önce kassovitz bu konuya la haine ile dokunmustu ve asilmasi güç bir kült olusturmustu.o yuzden bu filmi çok sevenlere tavsiyem kassovitz'in ''la haine''-protesto filmini mutlaka izlemeleri.deg1nmeden gecemeyecegim diger bir nokta ise filmin müthis kurgusu..
    mertergin
    mertergin

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    kare kare aklımdadr hala.. izleypde "a km oynamıştı ya,konusu neydi hah tamm biliorm yaa " diyemeyeceğiniz filmlerdendir.
    dogansahsa
    dogansahsa

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    ben böyle oyunculuk görmedim bi ara gerçekten bu olaylar oluyorda el kamerasıyla çekmişler sandım Meirelles çok iyi bir iş cıkarmıs tebrikler
    duygudhd
    duygudhd

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    hani bazı filmler vardır bittikten sonra öylece kalırsınız aklınızdan uzunca bir süre çıkmaz sizde etkisinden kurtulamazsınız.öyle bir film işte
    handanunal
    handanunal

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Film brezilyada silahların konuştuğu,hayatını uyuşturucu-silah üzerine kuran çocukların yetiştiği,insan hayatının değersizleştiği bir bölgede geçiyor ve seyirciye asıl vurucu gelense tüm bunların bir kısır döngü olması,baştan sona muhteşem bir film 10/10
    beck31
    beck31

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    son yıllarda, hatta ne son yılları; hayatım boyunca izlediğim gerçekliğiyle, anlatımıyla, kurgusuyla herşeyiyle beni en çok etkilemiş yapımdır. bu gerçekten 'yapım' kelimesine hakkını vermektir. tanrı’nın kentinde şeytan rolündeki çocuklar!
    hicolumudusundunmu
    hicolumudusundunmu

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    GÜÇ...

Uyuşturucu ve silah kaçakçılığının kol ezdiği bir şehirde Güce sahip olmak isteyen iki taraf ve kaçınılmaz yoketme dürtüsü. Tüm bu olaylara seyirci olarak katılan bir gözetmenin ağzından etkileyici bir anlatım...

izlenilmeli...

8/10
    onurmansiz
    onurmansiz

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    gerek kurgusu gerek konusu ve içerdiği temayla çok güzel işlenmiş bi film.bazı sinema eleştirmenleri Tarantino-vari bulsalar bile(ki ben katılmıyorum) kendine has tadıyla izlenmesi gereken en önemli filmlerden biri.
    denizlilileo
    denizlilileo

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    sıradışı bir film, ilk seyrettiğimde mükemmel demiştim.
    Azeroth
    Azeroth

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    gayet hoş,güzel bir film olmuşkonu bi oraya bi buraya götürüyor sizi..ben çok eğlendim puanım 9
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle güzel bir film...'Bizler Rio’nun kartpostaldaki görüntüsünden çok uzaktaydık'...Filmden alıntı bir söz...Bu filmde suçla filört ediliyor...Uyuşturucu ve ot içmekle, silah taşıyıp adam vurmakla erkek olduğunu sananların hikayesi...Küçük çocuklar kanla, şiddetle, uyuşturucuyla besleniyor...