Çalakalem yazılmış izlenimi veren senaryosuyla Se7en'ın popülaritesinden yararlanmaya çalışan olmamış bir film.''Taklitler gerçeklerini yaşatır'' demek en doğru yorum olacaktır.
Orta düzeyde bir seri katil gerilimi . Aşina bir konu farklı bir şekilde anlatılmaya çalışılmış . Ben Kingsley ve Aaron Eckhart da gayet iyi oynamış . İzlemeye niyeti olanlar bir baksın derim . Denildiği üzere çok kötü bir film değil Suspect Zero ... 5/2.5 ...
Aaron Eckhart ve Ben Kingsley'in usta oyunculuğuna rağmen, senaryoda ki kurgulamayı zayıf buldum. Final sahnesinde de çok basite kaçmışlar. Trinity ablamız Carie-Ann Moss'da bu yapımda figüran gibi oynatılmış. Kendi açımdan vasat bir film. Ama mesaj kaygısı itibarı ile izlenmeli.
arkadaşlar film benim bek ledigim bir film ama http://www.imdb.com adlı sitede filmin puanı sadece 5,7 düşük ama senaryo yazarı iyi bir adam x men 2 nin yazarı ayrıca x3 de o yazıyor ama dikkatli ve temkimli gidin filme fazla beklenti içinde olmayın
Dvd sini kampanyadan ucuza aldığımda zaten pek bir beklentim yoktu filmden .Vasat bile denemeyecek seri katil filmlerinden bir tanesi. Türün tüm klişelerini üzerinde taşıyan Seven dan araklama pek çok sahne barındıran bir film. Oyunculuklar çok kötü. Karekterler son derece yüzeysel işlenmiş.Ben Kingsley bile kötü bir performans göstermiş. Suspect Zero hadisesi ve remote viewing denilen zihin okuma ve mistik - psişik güçlerin kriminal bilimiyle etkileri aslında ilginç konular ama kötü senaryo ve kötü yönetmenlik koltuğu ile ancak bu kadar ...
izlemeye değer bir film. seri katilleri bazı psişik güçlerle tesbit edip onları öldüren bir adamı ve bu seri cinayetlerin esrarını bulmaya çalışan bir FBI ajanını konu ediyor. Gerçek adaletin olmadığı bir dünyada, özel yeteneğe sahip bir adamın adalet dağıtmaya kalkması bazıları için güzel bir fantezi olabilir :) Bazı belirsiz kalan yanları olsa da izlemeye değecek güzel bir film.
Film şaşırıcı sonla bitsin diye okadar uğraşılmış ki belli ediyor kendini bence. Ama çokta kötü bir film diyemeyeceğim insan psikolojisinin değişkenliği iyi yansıtılmış filme. Yinede film vasat veya üstü denebilir.
müthiş bir film zaten carrie-anne moss’un oynadığı bir film nasıl olur da kötü olabilir ki... dvd’si geçen yaz aylarında çıktığında hemen almıştım. Dvd’de pek ek yok ama film müthiş. Favori filmim...Tavsiye ederim.
ben böyle bir film izlememistim cidden harika kült mertebesine ulaşacagına şüphem yok başrol oyuncuları özellikle trinitiy harika oynamış herkese tavsiye ederim