kemerlee
11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Çok kaliteli işler yapan sevdiğim bir yönetmen olan Guillermo Del Toro'nun ilk uzun metrajı olan bu vampir temalı filmin çıkış noktası oldukça ilginç ama o kadar gerisi bir türlü gelmiyor.En başta oyuncu yönetimi yerlerde, sahne planlaması çok kötü, bir tane kaliteli yada ilginç sahnesi olmayan kısa süresine rağmen insanın içini bunaltan sıkan çok kötü bir film.Nediyelim ilk filmin günahı olmazmış.
yonetmenın tum fılmlerıne bakarsak baslangıc fılmı ve dusuk butceden kaynaklanan sıkıcılık hakim.konu sessız dıyalogsuz oyuncusuz anlatılmıs kesınlıkle beklentım altında. muzıklerle dıkkat cekılmıs ne korku ne gerılım ne heyacan nede dram.makyaj cok ıgrenc olmus..kı bu yonetmen gorsellıkde ıyıyken.mimic daha ıyı ve sonrasında glenb basarılar....ozellıkle hellboy ıle çıtasını yukseltmıs panın labırentı ıle tavan yapmıstır.5 verdım.