kurgu fevkalade olmasa da zekiceydi. Edward Nortonu hep iyi ve sempatik rollerde görmeye alışık biri olarak biraz garipsemedim değil. başları biraz yavaş ve temposuz ilerlese de gittikçe arttırdığı temposuyla ve zekice kurgulanmış sahneleriyle hoş bir soygun filmi olmuş..izleyiciyi hep zinde tutmayı başarıyor,tavsiye ederim..edward nortonun performansı,charlize theronun dupduru güzelliğini görmek içinbile izlenir...
çok sürükleyici ve aksiyonun ender olarak düştüğü güzel bir film tek dez avantajı müziklerde bas oranının çok fazla kullanılması ve fazla sesle izlendiğinde hafif bir beyin zedelenmesi geçirme olasılığının olduğu bir film bu arada:) ama aksiyon ve strateji filmi olarak kendine özel bir yer edinmiştir kendimce
Filmi az önce tv de izledim ve çok beğendim .Mükemmel bir soygun filmi. Devamıda gelecek yakında zaten.Edward norton a da bi kez daha hayran kaldım.Tabiki mark wahlberg ide unutmamak lAzım .İzleyin arkadaşlar durmayın:)))))
iyi kurgunlanmış bir soygun filmi edward norton her filmde başka bir tiple karşımıza çıkıyor american history x de nasıldı burda nasıl sihirbazda nasıldı fight clupta nasıl bu filmde çok fazla görünmese de farklı olduğunu hissetitriyor
Yeniden çevrilen filmler malum olumsuz eleştirilerden nasiblerini fazlasıyla alıyorlar ama "İtalyan İşi" "Soygun" filminin yeni versiyonu olarak gayet başarılıydı.Özellikle dönemin oyuncularının yeniden rol alması filmi önemli kılan unsurlardandı.Aksiyon severler için hiç sıkılmadan izlenilebilecek gayet heyecanlı bir film.Tavsiye ederim...
Hareket,action seviyorsanız bu filmi mutlaka izlemelisiniz.Kadro mükemmel bir kere. Özellikle Charlize'n arabayı devasa 2 araç ortasına parkedişi süperdi.O benim herşeyim.