stuluben
2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
herşeyiyle harika bir film..İşte bu dedirtecek cinsten yani :) oyuncu kadrosu yönetmen,filmin senaryosu,filmin içeriği gerçekten bunlar biraraya gelince güzel bir film ortaya çıkıyor.Kaçırmayın derim.10/9
bazen kötülerinde kazanması gerekirdi edward abiyi öyle görünce içim gitti valla.. ama film nasıl derseniz bombaydı orası ayrı:) sırf edward için diğer oyuncuları kötülücem benim için kötü olanlar iyi olanlardı:G
hani derler yha yok bole bişi işte aynen ole bişi bu filmi akıl almaz soygunculuk... insanın banka soyası gelio desem yeridir... şaka bi yana kesinlikle izlein oyunculukta çok super baya para harcanmış belli konu zaten mükemmel ee bi filmde başka ne ararsanız
Çok keyif verici bir film.. oyunculuk da gayet başarılı, özellikle Edward Norton her seferinde farklı birini oynamasına rağmen rolünü çok güzel kavrıyor.bunların yanında filmin müzikleri de çok etkili olmuş bence ayrı bir tat veriyor :)10/10 kesinlikle izlemelisiniz
mükemmel kadro karsılıgında güzel bir filmdi..harika bir polisiye..ocean serilerine benziyo..charlize ve digerlerinin oyunculu hosuma gitti..film vakit kaybı degil..izlenmesi gereken film mesela kasa yı nasıl açmayı ögretiyo:p..
arkadaşlar atıp tutuyodu çok şey biliyorlar tabi yau o zaman bana şöle son yollarda bi tane hırsızlık fimli söyleyinsene bunun gibi... ilginç yani bi filmi beğenmeme gibi bi hata...
açıkçası ne kötü ne de güzel diyebilirim.orta seviye bir filmdi işte izlense de olur,izlenmese de ama mark wahlberg in iyi oyunculuğu filmi su yüzüne çıkarmış diyebilirim.