hakkaten komik deil komik olmayı basarmasını beklemekte imkansız olur zaten. yerine "sürüsüne bereketi" izleyin pek bi fark yok.en asınden o daha kaliteli
film fena değil orta güzellikte diyebilirim Eddie murpy olmasa filmin yüzüne bile bakmazdım ama eddie filmi biraz olsun kurtarıyor senaryosu biraz basit olsada cd si alınıp izlenicek türden bir film. filmde komik sahnelerde vardı. ama sinema gitmeye değceni zannetmiyorum.
Çocuklarla birlikte izlemek için çekilmiş bir aile komedi.Şurası şöyle,burası böyle diye enine boyuna eleştirmeye gerek yok.İçerik olarak küçük ölçekte bir film olduğunu düşünürsek yeterince keyifli.Tam pazar günü eğlencesi.
Puan 7,1'e düşmüş. Daha hiç gösterime girmemiş bir filmi oylamak da nasıl bir ruh hâlidir, merak konusudur ya, neyse. Fragmanını seyrettim. Hoş filme benziyor. Gerçi, Çatlak Profesör'den sonra Eddie Murphy'den umudu kesmiştim.