yigit ali D.
28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Aradan 15 yıl geçmiş ve ben bu filmi yeni izliyorum. Yıl 2010-2015 arası filmlere büyük bir merakım vardı. Fakat artık izleyecek film bulamıyorum. Ben de eski filmleri izlemeye karar verdim. Şimdiye kadar izlemediğime pişman oldum, çok güzel bir film.
bende yorumlarını siteyle paylaşan arkadaşlara katılıyorm.film sıkılmadan izlenebilecek olan bir animasyon yanlız daha eğlenceli ve komik olanları var,onlarla aynı kefeye koyulacak cinsten değil...genelde bu tür animasyonlarda geveze ve sakar olan biri hep ön plandadır ve esprileriyle izleyiciyi güldürmeye çalışır...bu filmde de aynı klişeler mevcut.7/10
Kendine has karakterleri, usta işi seslendirmeleri, cıvıl cıvıl su altı dünyası ve güldüren esprileriyle yediden yetmişe izlenmeyi hak eden başarılı bir animasyon. Bence en az Kayıp Balık Nemo kadar iyi. 8/10
Filmi gecikmelide olsa nihayet dvdde izleme şansı buldum...Özellikle bilgisayarda yapılmış animasyonlara tutkun biri olarak söyliyeyim ben çok sevdim.. Robert De Niro resmen rolü için cuk oturmuş, eğer sinemada Türkçe dublajlı izlediyseniz çoook şey kaçırdınız, oğlu rolündeki vegeteryen köpekbalığı Lenny de dört dörtlüktü:) ...Karidesler de çok tatlıydı, restorantta onu yememeleri için yalvardıkları sahneye gülmemek için baya bir kasmak lazım: )..Finding Nemo ile tek ortak noktası ikisinin de suyun altında geçmesi yani bu iki filmi kıyaslamak bence yanlış.. Bir karşılaştırma yapmak gerekirse bu şundan çok daha iyi diye kesin bir şey söyliyemiyorum çünkü ikisinin de de birbirine üstün geldiği detaylar var....Her animasyonsever bence izlemeli, dvdsini edinim derim extralar oldukça doyurucu
Hollywoodun şaşaalı oyuncularının yüzlerini balıklara ne güzel oturmuş,küçük bir resif york :)Yaratıcılı ve komedi üst seviyede,dreamworksun shrekten sonra yapılmış en iyi animasyonu.9/10
seslendirmede yeralan oyuncuların mimiklerini ve türlü türlü özelliklerini bir hayli benimseyen karakterlerin (Oscar'ın Will Smith gibi rapper olması, Angie'nin Zellweger gibi dudaklarını şişire şişire konuşması, Don Lino'nun ise De Niro'nun ağız mimiklerine ve suratındaki benine sahip olması gibi) ne kadar eğlenceli olduğunu görmeniz için bile izlenmeli. Ayrıca Jaws ile mafya- gangster filmlerine yapılan göndermeler de bir harika...(7/10)