yası kemale ermis ya da ermek uzere olan yurdum ınsanları cok ıyı bılır kı, gosterıme gırdıgı tarıh dusunuldugun de alanının en ıyı fılmlerınden bırısıdır.
ve ayrıca, bir aksiyon filminde sanatsal cızgıler aramak ne derece dogru olur bılmıyorum ama hıcbır efekt ya da teknolojık aygıt kullanılmadan cevırılen yegane fılmlerden.
Muhteşem, muhteşem, muhteşem hayatım boyunca unutamayacağım ender yapıtlardan bir tanesi. Bu filmi ilk kez 8 yaşındayken izledim ve film hala aklımda. Gerçekten Van Damme'in en iyi filmi. Bu filme bakın başka hiç bir Van Damme filmine bakmazsınız. Benden söylemesi. 9/10
Van Damme ın kendini gösterdiği çocukluğumda arkadaşlarımla kavga etmemde kısaca çoğu şeyde bu film etkilidir türünün tek örneği bana göre mükemmel ötesi...
çocukluğumda video kaset dükkanlarından haftada bir kiralayıp izlediğim süper bi film bide ninja filmleri vardı onlarda süperdi dişi ninja vardı meselaa acayip iyiydii...bide o sıralar küçük emrah filmleri çok seyredilirdii bendee meraklıydım tabi...hey gidi günlerrrr......
müziğiyle olsun her şeyiyle mükemmel bir filmdi bakmadığım yer kalmadı ama ne yazık ki hiç bir yerde bulamadım böyle filmler ne yazık ki artık çekilemiyor tamamen sinema tarihinde bir kült
Bloodsport türünün en iyi ve zirve filmidir.80li yılların sonundaki dövüş filmleri furyasını başlatan ,Van Damme'ı sinema dünyasına kazandıran filmdir.Ama ilginçtir ki Van Damme bu filmdeki performansına bir daha hiçbir zaman ulaşamadı ve bu tür için çekilen diğer dövüş filmleride bu filmdeki ruhu ve kaliteyi hiçbir zaman taşımadılar.Bu film bugün çekilse aynı estetiği ve ruhu taşımaz.Çünkü 80lerin atmosferini çok iyi yansıtıyor.Hong Kong görüntüleri ve film müzikleri gerçekten muhteşem.
Van Damme bu film ile büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Benimde 10’lu yaşlarıma denk gelen bu film o dönemdeki çocukların bir çoğunun olduğu gibi benimde büyük bir hayranlığımı kazanmıştı. Bugün yayınlansa mutlaka bir tebessümle eski günleri anarak izleyeceğimdir. Ama bu tabiki Van Damme’nin hiçbir zaman önemli bir oyuncu olamadığı gerçeğini değiştirmiyor.
işte van damme ı van damme yapan bir film karşınızda kan sporu.müzikleri ile mükemmel bir uyum içinde olan türünün en iyi filmlerinden biri.bende hem dvd si hem müzikleri mevcut.
eklendiği için Beyazperde.com'a teşekkür çünkü bana kalırsa Van Damme'nin belkide en iyi filmidir..senelerdir kendimi bildim bileli televizyonun vazgeçilmez akşam filmlerinden birsidir zaten...küçükkende izlediğimizde hep kendi kendimize derdik...''vay be Van Damme abimiz neymiş''diye...en azından son senelerinde çevirmiş olduğu filmlere nazaran çok daha iyi diyebilirim...