blaspranax
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çocuklugum bu filimle geçti. Büyüdüm ve hala sıkılmadan izleyebiliyorum...her kuşağa hitabeden bir film....ya hatta izleyesim geldi:D kesinlikle arşivlik bir film.
Dvd arşivimdeki bu nadide eserin üçlemesini art arda yine ve yeniden izledim. Ve inanın söyleyecek bir şey bulamıyorum. Velhasıl 10/10 ve bu güne kadar 100 den fazla bu üçlemeyi izlemişimdir ve belki de yüzlerce defa da izleyeceğim ama hep 10/10 olacaktır.
1985 yapımı olmasına rağmen günümüzde çekilen tonlarca filme taş çıkartacak cinsten bir film.Tv'lerde gösterimi sayesinde artık beynimize kazındı zaten (:
Muhteşem bi film ben doğmadan 7 yıl önce bile çekilmiş olsa bu fikir bu kurgu bu konu herşey süper hayran olamamak elde deil herkesin kesinlikle izlemesi gerek benim favorim ve 10/10
bence bu film bilim kurguların babası.bunu yapan yönetmene ve senariste helal olsun.insan 100 kere izleseher izleyişinde de yeni bir şeyler öğreniyor. o zamanın teknolojisiyle süper yapılmış fil.10/10
Yalnızca bu film değil, tüm geleceğe dönüş serisi benim hayatım boyunca izlediğim en güzel filmler. Bu film gibisi yapılmadı ve yapılmayacakta. Kurguyla, olayların örgüsüyle ve sürükleyiciliğiyle film tam anlamıyla bi şaheser.
Bu film izlediğim en güzel filmlerden birisi. Zamanda yolculuk yapmak herhalde çok güzel bi şey olsa gerek.Bu filmle zamanda yolculuk yapmış kadar oldum.