Bugüne kadar zamanda yolculuk konusunun en eğlenceli ve güzel şekilde anlatıldığı tek film budur. Seriyi bölmeden tek bir film gibi düşünmek bence çok daha doğru olur. Keşke devamı da çekilseydi...
Bilim kurgu filmlerinde 2 başyapıttan biri(diğeri matrix 1).....zaman mevzu üzerine film denilince akla ilk gelen ve en iyisi olan filmdir.mantık hataları her fimde vardır ama film o kadar güzel ki nerde hata var diye bakmazsınız bile.
Bugün izledim eski bir film olmasına rağmen ve şu kadar söyliyim şu an serinin 2.filmini izlemek için yorumumu bitirmemi bekliyorum.Aradan tam 26 yıl geçmiş ve ben 2011 yılında bile çok beğenerek ve hayran kalarak izliyorsam o zaman o filme şapka çıkarılır.İçinde herşeyi barındıran sıcacık bir film,hala izlemeyen varsa pişman olur benim gibi...
Çocukluk dönemimizin, karateci çocuk gibi bizi TV karşısına geçiren güzel filmlerden. 1985 yapımı olmasına rağmen zaman içinde yolculuk konusu üzerine yapılmış daha iyi bir film izlemedim (kelebek etkisi hariç) (9/10)
Sinema tarihinin çekilmiş en eğlenceli,popüler,en çekici ve en güzel filmlerinden biri.Devam filmleri ilki kadar başarılı değildi.İlk film herşeyiyle dört dörtlük ve her izleyişte ilk izlenişinde olduğu gibi zevkle ve ilgiyle izleniyor.10/10
Teeey 1985 de çekilmiş.. Ve hala kendisin izlettirebiliyor tv de.. Bu ne demektir ?? Gerçekten bir başyapıt demektir... Yani kötüleyeni ayıplarım.. Yazıktır günahtır..