benim izlediğim en iyi en ilginç filmlerden birtnesi.ben kingsley'in oğluna paşam demesi.hele filmin sonunda oğlum oğlum oğlum diye bağırması.o an çok duygulanıp ağlamıştım.izlemeniz gereken harika bir film.
son zamanlarda izlediim en iyi film gerçekten...inanılmaz dramatik bir yapısı var... şahane oyunculuklarla birleşince ortaya mükemmel bir hikaye ve film çıkmış...gerçekten 10 numara, diycek başka da birşey yok... işte sinema budur...
Hayatımın filmi.Ötesi yok.Çok geç izledim.2007 yazında izledim ve bunca yıldır seyretmediğime pişman oldum.Muhteşem bir senaryo,muhteşem bir oyunculuk.Çok duygusal.Ama herkes sevmeyebilir.Yarı bağımsız bir tarzı var çünkü.İşin ilginci bu filmden önce 'Jennifer Connelly' çok soğuk bir kadın olarak gelirdi bana.Hiç sevmezdim.Şİmdi ise bir numaralı kadın oyuncum oldu.Muhteşem bir oyunculuk.Hayran oldum.Artık ona tapıyorum :)
MUHTEŞEM MUHTEŞEM VE MUHTEŞEM KESİNLİKLE TÜM ZAMANLARIN EN İYİLERİNDEN DRAM TRAJEDİ ÖYKÜ OYUNCULUK VE ANLATIM HERŞEY DÖRT DÖRTLÜK SİNEMA ADINA GURUR VERİCİ YAPIMLARDAN BİRİSİ
gercekten son günlerde izledigim en etkileyici filmlerden biri oldu,ben kingsley inanilmaz güzel bir performans sergilemis,sonu cok acikli,kesinlikle izleyin::)