handanunal
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben Kingsley canlandırdığı rolüyle doğu insanını çok iyi gözlemlediğini kanıtlamış,oyunculuk dersi vermiş adeta.Film memleket özlemi duyanların yüreğine dokunuyor,tüm oyuncular harika,atmosfer güzel 10/10
son zamanlarda izlediim en iyi film gerçekten...inanılmaz dramatik bir yapısı var... şahane oyunculuklarla birleşince ortaya mükemmel bir hikaye ve film çıkmış...gerçekten 10 numara, diycek başka da birşey yok... işte sinema budur...
Harika bir film...Karakterler tam oturmuş...Amerika'daki göçmenlere bakış Hatemi döneminin bazı kesimlerin hayatına etkileri çok ilgi çekici izlenmesi gerekn bir film...
Hayatımın filmi.Ötesi yok.Çok geç izledim.2007 yazında izledim ve bunca yıldır seyretmediğime pişman oldum.Muhteşem bir senaryo,muhteşem bir oyunculuk.Çok duygusal.Ama herkes sevmeyebilir.Yarı bağımsız bir tarzı var çünkü.İşin ilginci bu filmden önce 'Jennifer Connelly' çok soğuk bir kadın olarak gelirdi bana.Hiç sevmezdim.Şİmdi ise bir numaralı kadın oyuncum oldu.Muhteşem bir oyunculuk.Hayran oldum.Artık ona tapıyorum :)
MUHTEŞEM MUHTEŞEM VE MUHTEŞEM KESİNLİKLE TÜM ZAMANLARIN EN İYİLERİNDEN DRAM TRAJEDİ ÖYKÜ OYUNCULUK VE ANLATIM HERŞEY DÖRT DÖRTLÜK SİNEMA ADINA GURUR VERİCİ YAPIMLARDAN BİRİSİ
Hani her filmi izlemeden önce filmin afişinden veya kapak resminden yola çıkarak bir tahminler yürütürsünüz ya ben bu filmin kapak resmini görünce bir evin içinde geçen mistik olaylar zincirine bağlı insan yaşamları sanmıştım. Ama tam tersi çıktı. Film sade bir olayı kahramanların kendi tarafından haklı oldukları unsurlara göre izleyiciye sunuyor. Vasatı geçmiş bir film bence ama çok beklentiyle izlenmemesi lazım.
gercekten son günlerde izledigim en etkileyici filmlerden biri oldu,ben kingsley inanilmaz güzel bir performans sergilemis,sonu cok acikli,kesinlikle izleyin::)
Klasik Hollywood filmlerinin klişelerini aşmaya çalışan,yeni birşeyler söyleme çabasında olan bir film.Ben bu filmden gerçek anlamda bir"film"den ziyade,günlük hayattan bir kesit sunan bir"belgesel"tadı aldım daha çok.Ama oyucuların güçlü ve inandırıcı performansları bu belgeseli belgesel sınırlarından çıkarıp"film"sınırlarına sokmayı başarmış.
Biraz üzen biraz şaşırtan biraz düşündüren ama çok da film hafızanızda kalıcı olamayacak silik bir film.
Kaliteli oyunculuk görmek istiyorsanız ve vaktiniz varsa diyorum....
izlenilmesi gereken bi sanat eseri 3 akademi ödülü az bence çok güzel mesajlar içeriyordu ancak bazı yerleri sıktı ve ve filmin başında konuya tutunmakta zorluk çektim
öncelikle ben kingsley ve shohreh aghdashloo.nun performanslarının çok başarılı olduğunu söylemeliyim.sıradan insanların trajedilerine dair etkileyici bir sinema deneyimi.mutlaka izleyin derim.10/9
evet arkadaslar kesinlikle gorun.aslinda minik gorunen ama cok buyuk olan bir hatanın nelere mal oldugunu ve bazen hicbir seyin elimizde olmadıgını baska guclerin kontrolunde oldugunu yuzumuze carpiyor.