öncelikle herkese selamlar.arkadaşlar film gerçekten şık bir senaryo, oyunculara zaten diyecek yok Ray Liotta abi bana her zaman John Travolta abiyi hatırlatır.ailece oturup bu akşam film izlemek istiyorum derseniz bu film seçenekler arasına kesinlikle girmeli.zevkler ve renkler tartışılmaz dönemini çoktan geçtik:)her alanın uzmanı var.film konusunda uzmanlardan biri olarak izleyin derim:)iyi seyirler
filmin finali benzersizdi bence.doğrularla yalanlar birbirine karışıyor derken,aslında yalan diye birşey olmadığı çıkıyor ortaya.ama ben en çok bu filmi ray liotta'nın oyunculuğu ile hatırlayacağım.(8)
Adı 'Görevimiz Tehlike 3'ün yönetmeni olarak anıldığında anlam veremediğim bir isim olan Joe Carnahan'ı bir nevi bize tanıtma görevi üstlenen olan 'Narc', öldürülen bir polisin cinayetini araştırmakta olan Nick Tellis'in hikayesini anlatırken, sade, gösterişten uzak bir anlatım tercih etmiş (öyle ki filmin en hareketli sahnelerini toplasanız topu topu 5 dakika eder). Ancak bu ağır temposu boyunca film seyircisini sıkmıyor, özellikle de sinematografisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca şok edici bir başlangıca sahip (buradaki kamera kullanımının ne derece etkileyici olduğunu tarif etmem çok zor! görmelisiniz..). Sonuçta kendi türü içerisinde başarılı bir yapım, seyircisini etkilemek için ipin ucunu kaçırıp zırvalamıyor, her şeyi yerli yerinde yapıyor...(6/10)
arkadaşlar sakın izlemeyin fragmanını deyil filmin kendini izledim öyle saçma bir film ki ne zaman bitecek diye saate bakıp duruyorsunuz.filmin sonuda çooooook saçma bitiyor dumur oluyorsunuz.sadece offffff