2,7
Zamanı Durduranlar hakkında görüşlerin ?
4 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Film açılmıyor farkinda misiniz........................,......,...............
14 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Gbggggvsjchcyvtfjhrhbuvduvdgdgdgsjdehyrjtehdhtshfdfhebtevfethwwfgsfhfnhdndngdbgdbgdbgsfvdfvstbdtbstbetgergwrgergwrgwrgsfvsthstvsgr
26 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
yaa ben bazı şeyleri anlamıyorum.yani her filmde illaki kötü rolde biri oynamak zorundamı.içinde kötülük barındırmayan bi film yokmu'bu filmdede zamanı durdurma özelliği olan bi saat var ve bunu ele geçirmeye çalışan kötü niyetli adamlar.bence o kötü adamlar olmasada film gayet güzel ve maceralı olabilirdi.
30 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Hoş bir film yani öyle inanılmaz beni çok sürükledi diyemicem ama seyretmesi gerçekten zewkli , konusu çekici çünkü ve iyi bağlamışlar yani oyucular da tatlı(özellikle jesse:))....Seyrederseniz hoşunuza gider
bence :)))
7 Mart 2005 tarihinde eklendi
paula garces cok guzel gencler ya filmi bilmem ama sırf bu kız icin bile izlenmeli
22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
keşke öyle zamanı durduran bir saatim olsaydı.neler yapmazdım !!
29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Ben bir bilimkurgu fanatiğiyim bu yüzden bu filmi de merakla izledim ama bi de baktım ki bu film bilimkurgu falan deilmiş saçma sapan bir fantastik aksiyonmuş sadece filmin görsel efektlerini beğendim!
31 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Yaaa ne çocuğu yaaa.....
28 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Duma duma duuuum!
29 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
allahım allahım bu filmde ne böyle bu kadar basit bir seneryo olamaz... bu filmi izleyeceğinize ATV'de oynayan SABRINA adındaki film ve dizi film çok daha iyi... paranıza , zamanınıza, gözünüze, zevkinize bile yazık,
her ne kadar çocuklar için bile çevrilse , aslında pekde çocuklara hitap eden iyi bir konu değil... çocuk filmi derken yaşı ne olarak belirlemişler acaba ????