Fahri07
26 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
yaa ben bazı şeyleri anlamıyorum.yani her filmde illaki kötü rolde biri oynamak zorundamı.içinde kötülük barındırmayan bi film yokmu'bu filmdede zamanı durdurma özelliği olan bi saat var ve bunu ele geçirmeye çalışan kötü niyetli adamlar.bence o kötü adamlar olmasada film gayet güzel ve maceralı olabilirdi.
Hoş bir film yani öyle inanılmaz beni çok sürükledi diyemicem ama seyretmesi gerçekten zewkli , konusu çekici çünkü ve iyi bağlamışlar yani oyucular da tatlı(özellikle jesse:))....Seyrederseniz hoşunuza gider bence :)))
Ben bir bilimkurgu fanatiğiyim bu yüzden bu filmi de merakla izledim ama bi de baktım ki bu film bilimkurgu falan deilmiş saçma sapan bir fantastik aksiyonmuş sadece filmin görsel efektlerini beğendim!
allahım allahım bu filmde ne böyle bu kadar basit bir seneryo olamaz... bu filmi izleyeceğinize ATV'de oynayan SABRINA adındaki film ve dizi film çok daha iyi... paranıza , zamanınıza, gözünüze, zevkinize bile yazık, her ne kadar çocuklar için bile çevrilse , aslında pekde çocuklara hitap eden iyi bir konu değil... çocuk filmi derken yaşı ne olarak belirlemişler acaba ????