istanbulahm
10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
harika bir film.kesinlikle psikolojinin sınırları aşılmış.kesinlikle filmi anlamaya başladıktan sonra sıkılmayacagınız bir film.ben daha yeni izlediğim için üzülüyorum
süperde ve ben filmin etkisinde uzun süre kaldım diyebilirim. ikincisi hiç hoş değil birincisini düşünürsek,zatan oyuncularıda farklı.her neyse puanım 10/9
izledikten sonra 2 3 gün etkisnden kurtulamadım. gerçekten uzun süre unutulmayacak bir film. harika bir konuya ve senaryoya sahip. 2 ve 3ü izlemenize hiç gerek yok. ikisni toplasan bu filmin yarısı etmez zaten.
Bu filmi ozamn sinemada izlemiştim harıka bir fil bazen insanın böyle güçlerinin olmasını istiyor ve içimizdeki bu istek için beğeniyoruz işte bütün olay bu serilerini bilmem ama bunu tavsiye ederim mutlaka izleyin kaçırmayın 10/10 :))
Muhteşem bir ypım.Sürekliyicilik yönünden 10 numara.Geçmişte yaptığımız küçük hatalarla geleeğimizi ve kendimize ne denli tehlikelere soktuğumuzu anlatıyor filmimiz. Birkaç abartılı olay dışında kusursu bir bilim-kurgu turunde bir film antlmaz izlenir bence izlemdiyseniz mutlaka izlemeisiniz ..
Saçma film diyen arkadaslar var... onlar olayi anlamamistir ondan o sekilde konusuyorlar ben ona yorumluyorum... Bu film benim hayatimin filmidir biçok kez izledim,izlemeyede devam edicem, film abartisiz 10/10 dur.Heleki o film bitis sahnesinde çalan müzik,,,her seferinde gözlerim dolar,film gerçekten çok kaliteli,yani devamli birseyleri düzeltmek için geçmise dönüyo fakat her döndügünde dahada olumsuz,kötü olaylara sebeb oluyo.Ne desem az bu film için.