ne kadar güzel bir filmdi ya!etkisinden hala kurtulamadım bir film bu kadar mı içten,samimi olur.Müthiş olmuş kesin izleyin bence.müzikler ve oyuncularda filmin cabası.
noele haftalar kala birbiriyle pek de ilişkisi olmayan insanların aşk tarafından yollarının dolaylı olarak kesiştiğini anlatıyor film.kimi zaman duygusal kimi zaman da eğlenceli dakikaların yaşandığı film bize aşkın hayatımızda boşluğunu dolduramayacağımız bir ihtiyaç olduğunu kanıtlıyor.ayrıca filmi keyifli bir seyirlik haline getiren etkenlerden biri de birbirinden ünlü oyuncuların yer almasıydı.oyuncuların canlandırdıkları karakterler çok sevimliydi(özellikle sınıf arkadaşına aşık olan ufaklık:)) hayatımızı anlamlandıran aşk kavramını hissedebilmemiz için sınırları zorlayıp tüm imkanları değerlendirmemiz gerekir.çok da uzağa gitmemize gerek yok çünkü aşk her yerde;)
Bu kadar güzel oyuncular nasıl toplanmış,bir araya gelmiş..Harika bir film tabii ve en güzel özelliği aşkın her yerde var olduğunun, herkesin kendine göre bir şekilde yaşadığının ve ne kadar eşsiz olduğunun kanıtı.. 109
Bugün bu filmi uzun bir aradan sonra ikinci izleyişim. Özellikle moralin bozuk olduğu zamanlarda insanın içinde bir mutluluk uyandırabileceğini ve bu yüzden bir başucu filmi olması gerektiğini fark ettim. yediden yetmişe aşk her yerde. İzleyin ve gülümseyin.
Ayrı hayatları konu alan ve her birini gerçek manada işleyen çok iyi bir romantik filmdi. Yani hepimizin hayatında olmuş olan yada olabilecek şeyleri konu alması çok iyiydi, öyle uçuk kaçık yaşamlar yerine gerçekçi bakması beni sardı ;) ;) ;)