4,2
Aşk Her Yerde hakkında görüşlerin ?
2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
AŞK’ı en iyi anlatan romantik-komedilerden bi tanesi,bende derin izler bıraktı diyebilirm.tabi müzikleride cabası...
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
pek çok karakter ve hikaye barındıran bir romantik komedi.türün en iyileri arasında değil ancak yine de merak edenler için tatmin edici olaiblir.
23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ne kadar güzel bir filmdi ya!etkisinden hala kurtulamadım bir film bu kadar mı içten,samimi olur.Müthiş olmuş kesin izleyin bence.müzikler ve oyuncularda filmin cabası.
11 Eylül 2014 tarihinde eklendi
durağan sıkıcı gereksiz uzun pek keyif alınacak gibi değil 4/10
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
insana dair farklı ve geçerli ve yaygın duyguların olabilecek en nazik ve en gerçek şekilde verildiği film. mükemmel bir oyuncu kadrosuna sahip film. pek çok iyi oyuncuyu tam da yerlerinde barındıran film. rol almayan diğer tüm aktör ve aktristlerin, film vizyona girdikten sonra kıskançlıktan çatladıklarını düşündüğüm film.
9 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Türe hakim bir izleyici değilim açıkçası ama pek fazla özellik de bulamadım bu filmde.Hatta bu kadar geniş oyuncu kadrosuna nazaran fazlasıyla durağan diyebilirim.Çekildiği dönemden bu yana rastladığım yorumların tamamına yakını olumlu ancak bunda bu türün kandırmayı her daim başardığı kadın izleyici etkisinin de fazla olduğunu düşünüyorum.
16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Baskın bir film değil yani Ne kendinizi durduramadan gülebiliyor ne de ağlayabiliyorsunuz,öyle geç ekran başına izle ve kalk filmlerinden vasat bir film.Klasik Hugh Grant filmide denebilir(hangi filmi iyi ki !!?!) 10/5
24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
film cok sicak ve kaliteli,oyunculuk cok iyi ama tek sorun filmdeki gecisler inanilmaz kotu baglantilar basit filmi karmakarisik bi hale sokmuslar ama tavsiye ederim pisman olmazsiniz
6 Aralık 2003 tarihinde eklendi
'love actually' son derece keyifli, insanin icini isitan, birbirinden farkili insanlarin aski bulmasini anlatan bir romantik- komedi. Yer yer de oldukca komik. Ancak karakterlerden ozellikle hayatinin kadinini bulmak ve bol bol seks yapmak amaciyla ABD'nin yolunu tutan gencin hikayesi gereksiz ve sevimsizdi. Ilk yarisindaki tempoyu finale dogru aceleye getirip ikinci yarida biraz daha dusurse de kacirmayin derim. Bu arada Ingilizler romantik komedi turunde Hollywood filmlerine fark atabileceklerini bu filmle bir kez daha kanitliyor bence... (7/10)
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
noele haftalar kala birbiriyle pek de ilişkisi olmayan insanların aşk tarafından yollarının dolaylı olarak kesiştiğini anlatıyor film.kimi zaman duygusal kimi zaman da eğlenceli dakikaların yaşandığı film bize aşkın hayatımızda boşluğunu dolduramayacağımız bir ihtiyaç olduğunu kanıtlıyor.ayrıca filmi keyifli bir seyirlik haline getiren etkenlerden biri de birbirinden ünlü oyuncuların yer almasıydı.oyuncuların canlandırdıkları karakterler çok sevimliydi(özellikle sınıf arkadaşına aşık olan ufaklık:)) hayatımızı anlamlandıran aşk kavramını hissedebilmemiz için sınırları zorlayıp tüm imkanları değerlendirmemiz gerekir.çok da uzağa gitmemize gerek yok çünkü aşk her yerde;)
13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
love love love diye diye kafayı yağ yağ yağlıyor berbat kalitesiz garip bir senaryo
20 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bir romantik film ancak bu kadar güzel olabilir filmde herşey var(aşk,komedi,dram)gerçekten süper bir film mutlaka izlenmeli....
6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel duygular yaşatan, gülümseten, hüzünlendiren mutlu eden bir film. Tüm oyuncularıyla harika senaryosuyla harika bir film.
1 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Elenceli bir rom-kom olmu,tadmlk diyebilirim.Abartlmamak artlyla iyi vakit geirmek iin birebir...
10/8
12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir aşk filmi ve gerçekten aşkın dünyanın her yerinde olduğunu gösteren bir film. çok hoşuma gitti. izleyin tavsye ederim.