Aşk Her Yerde
4,2

jamesbond-2
jamesbond-2

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ne kadar güzel bir filmdi ya!etkisinden hala kurtulamadım bir film bu kadar mı içten,samimi olur.Müthiş olmuş kesin izleyin bence.müzikler ve oyuncularda filmin cabası.
naked-soul
naked-soul

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
noele haftalar kala birbiriyle pek de ilişkisi olmayan insanların aşk tarafından yollarının dolaylı olarak kesiştiğini anlatıyor film.kimi zaman duygusal kimi zaman da eğlenceli dakikaların yaşandığı film bize aşkın hayatımızda boşluğunu dolduramayacağımız bir ihtiyaç olduğunu kanıtlıyor.ayrıca filmi keyifli bir seyirlik haline getiren etkenlerden biri de birbirinden ünlü oyuncuların yer almasıydı.oyuncuların canlandırdıkları karakterler çok sevimliydi(özellikle sınıf arkadaşına aşık olan ufaklık:)) hayatımızı anlamlandıran aşk kavramını hissedebilmemiz için sınırları zorlayıp tüm imkanları değerlendirmemiz gerekir.çok da uzağa gitmemize gerek yok çünkü aşk her yerde;)
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel duygular yaşatan, gülümseten, hüzünlendiren mutlu eden bir film. Tüm oyuncularıyla harika senaryosuyla harika bir film.
mamoru
mamoru

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Ayrı hayatları konu alan ve her birini gerçek manada işleyen çok iyi bir romantik filmdi. Yani hepimizin hayatında olmuş olan yada olabilecek şeyleri konu alması çok iyiydi, öyle uçuk kaçık yaşamlar yerine gerçekçi bakması beni sardı ;) ;) ;)

9 / 10 derim ben :))
tugruldonmez
tugruldonmez

2 Şubat 2004 tarihinde eklendi
ayrica filmin muzikleri de harikaydi...bu sene kill bill disinda muziklerin bir filmle bu kadar basarili kullanildigi bir film izlememistim
kenloach
kenloach

19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Film içinde geçen Dido’nun 'Here With Me' şarkısı en sevdiğim şarkılardan biridir ve film içinde tam girmesi gereken yerde girmiş ve o sahneyle birlikte hafızama kazındı doğrusu.
yigit-ersin
yigit-ersin

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi ilk izlediğim zaman aşık olmak istemiştim !! gerçekten de aşk her yerde :D
rudeonerudeone
rudeonerudeone

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
pek çok karakter ve hikaye barındıran bir romantik komedi.türün en iyileri arasında değil ancak yine de merak edenler için tatmin edici olaiblir.
basakbilgi
basakbilgi

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
Keyifli, şeker bir film; terapi niyetine izlenmeli...

Bi de İngilizleri soğuk biliriz; bu film gayet sıcaktı ama :)
snowman72
snowman72

8 Ocak 2004 tarihinde eklendi
sevimli bir film. izlenebilir...
walkabout-2
walkabout-2

18 Ocak 2004 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır (bkz. Amelie, Breakfast At Tiffany’s...) insanı mutlu ederler. İşte Love, Actually de o filmlerden biri. Hatta zaman zaman naifliğinden vazgeçmektense senaryosunda boşluklar, zaaflar bırakmayı tercih edebilmiş bir film... Filmi daha açılışından itibaren yaşlı gözlerle seyrettiğimi de itiraf etmeliyim...Oyunculuklar da çok başarılı. Eski Rock yıldızını canlandıran Bill Nighy aldığı ödülleri gerçekten hak ediyor. Menajeriyle son kısımdaki o dokunaklı sahnesinde ise kendimi tutamayıp gözyaşlarımı koyverdim. :) Liam Neeson bence kariyerinin en iyi oyununu vermiş. Üvey oğlu rolündeki çocuk müthiş. Çok doğal bir sevimliliği var ayrıca. Filmin en acıklı karakterini oynayan Laura Linney de süper. Tek üzüldüğüm nokta, benim de çok sevdiğim bir aktör olan Alan Rickman’ın zayıf performansıydı... 9/10.
gskaltay
gskaltay

20 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bir romantik film ancak bu kadar güzel olabilir filmde herşey var(aşk,komedi,dram)gerçekten süper bir film mutlaka izlenmeli....
happyface
happyface

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben çok beğendim bu filmi:)) çok farklı ve güzel aşklar...ne zaman izlesem, çok duygulanıyorum:)) kaçırmayın derim!!
gs-selma
gs-selma

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
aslında söylenebilecek çokta bişi yok.tek kelimeyle süper.bu filmi ilk izlediğimden bu yana sanırım 10 kez daha izlemişimdir.gerçekten aşkı çok güzel anlatıyor.izlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum.pişman olunacağını sanmıyorum.
suadiyekartali
suadiyekartali

1 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Elenceli bir rom-kom olmu,tadmlk diyebilirim.Abartlmamak artlyla iyi vakit geirmek iin birebir...
10/8